ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Intalnire de gradul III la Alien Science Exhibition din Beijing  (Read 1689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3575
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Intalnire de gradul III la Alien Science Exhibition din Beijing

O noua expozitie deschisa la Beijing isi propune sa exploreze psihologia din viziunile noastre despre viata de dincolo de stele infatisand publicului diverse creaturi extraterestre intr-un mod cat se poate de realist, fara efecte video. Scopul expozitiei Alien Science este de a incerca sa descopere de ce viziunea pe care o avem despre viata extraterestrilor seamana atat de mult cu a noastra.

alien

Protagonistii din cauciuc, sunt personajele principale ale filmelor SF care s-au realizat de-a lungul timpului, incepand cu cel din de mult uitatul "Alien Autopsy" si terminand cu cele mai recente. Expozitia are si elemente interactive in care copii se pot juca cu anumite obiecte de recuzita folosite in filmele SF, sau pot stiliza un cap de extraterestru pentru a-si forma o viziune proprie despre acesta. Expozitie ne arata intr-o varianta usoara si pe undeva ne pregateste pentru ceea ce specialistii spun ca este posibil sa se intample cu adevarat, o intalnire de gradul III.

alien

Vorbind la conferinta Euroscience Open Forum de la Dublin, profesoara Jocelyn Bell Burnell spunea: "Sunt convinsa ca vom primi semne de viata din spatiu, poate chiar de la fiinte inteligente in urmatoarea suta de ani".
"Chiar daca vom gasi semne de viata extraterestra, ne va lua zeci de ani ca sa putem comunica cu ei de pe Pamant cu ajutorul undelor radio sau a laserelor. Nimic nu poate calatori mai rapid ca viteza luminii, deci un semnal ar putea dura 50 sau 100 de ani ca sa ajunga la destinatie si asta numai intr-un singur sens.", a mai spus Burnell.

sursa: daily mail

alien

alien


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele