ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Ochelarii care adauga efecte Instagram la viata reala  (Read 1700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Ochelarii care adauga efecte Instagram la viata reala
« on: July 26, 2012, 12:16:04 PM »
Ochelarii care adauga efecte Instagram la viata reala

Un nou model de ochelari le va permite nonconformistilor sa adauge noi efecte vizuale la viata reala. Ochelarii conceputi de germanul Markus Gerke, au un senzor de 5 megapixeli si adauga efecte vizuale "built-in computer". Ochelarii vin in completarea celor de la Google, Olympus si Epson, deja existenti.

glasses

"Puteti activa ochelarii apasand butonul "Insta" si alegand intre diferite filtre. Faceti o poza si o urcati direct pe Instagram", spune Markus.
"Multa lume foloseste Instagram, cu totii iubesc efectele si tuturor le place sa faca fotografii pe care sa le impartaseasca cu prietenii. Nu e dragut sa captezi momentele din viata ta si sa le treci prin aceste filtre?", mai spune acesta.

glasses

Momentan ochelarii sunt in stadiul de concept, insa nu departe de a fi realizati in scop comercial. Site-ul The Register spune ca astfel de gadget-uri se ascund in spatele ideii de "calculatoare usor de purtat".

"Cu Olympus, Google si Apple implicati in proiecte asemanatoare, nu e greu de ghicit ca existe interese mari si din partea altor firme in acest domeniu.", spune Chris Mellor reprezentanr al celor de la The Register.

Apple deja a depus un brevet de invente pentru "Metode si aparate, inclusiv programe, de folosire si punere in aplicare a tehnicii de proiectare a unei imagini afisate pe un dispozitiv purtat pe cap de catre utilizator".

glasses

Olympus este gata sa scoata pe piata o pereche de "ochelari-tehno" care iti afiseaza un display de calculator in fata ochilor si care pot de asemenea sa faca lumea inconjuratoare sa para mult mai frumoasa prin marirea luminozitatii.

Ochelarii celor de la Olympus se leaga la smartphone prin Bluetooth, pentru a afisa informatii cum ar fi e-mail-uri de exemplu, de asemenea au incorporat un GPS si un accelerometru pentru a putea afisa informatii cartografice. Ochelarii sunt usori, si functioneaza cu baterii care asigura o autonomie de aproximativ 8 ore, spun producatorii.

glasses

Ochelarii celor de la Google, Project Glass, sunt conceputi pentru a permite utilizatorilor capturi video cu o camera incorporata, precum si vizualizarea diverselor aplicatii cum ar fi Internetul si site-urile de socializare. Project Glass sunt mai avansati din punct de vedere tehnologic, oferind utilizatorului posibilitatea de a vizualiza informatiile fara a mai folosi un smartphone.

glasses

Ideea de baza este aceea de a trece de la computere, tablete si smartphone-uri, la dispozitive cat mai discrete si usor de purtat. Cu acest tip de ochelari, destinatia inspre care te indrepti, sau un mesaj de la un prieten, iti pot aparea literalmente in fata ochilor.

sursa: iconocast.com


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele