ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Currently:
  • RDS Auto Connect 5 2

Author Topic: RDS Auto Connect  (Read 2427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3570
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
RDS Auto Connect
« on: October 01, 2012, 11:24:41 AM »
RDS Auto Connect

RCS&RDS

Urmatorii pasi va vor indruma spre setarile de autoconectare la Internet (RDS - PPPoE) si va scapa de sacaitoarea operatiune de conectare manuala ori de cate ori intrati in Windows si vreti sa va logati la Internet.

Ce trebuie facut pentru asta, sunt urmatorii pasi:

Windows XP

Intrati in "Control Panel" -> "Network Connections" -> Click dreapta pe "Broadband Connection icon" -> Selectati "Properties" -> Debifati "Prompt for name and password" -> Click on "OK" -> Deschideti "C:/Documents and settings" folder -> Deschideti "All Users" folder -> Deschideti "Start Menu" folder -> Deschideti "Programs" folder -> Intrati in "Startup" -> Faceti un shortcut al conexiunii aici. Apoi este necesar un Restart.

Windows 7

Prima data trebuie sa dezactivam User Acounts Control (UAC) din Control Panel > User Acounts. Ca aceasta setare sa aiba efect, trebuie dat un restart.
Dupa restart, cand sunteti deja conectati la Internet, intrati in: "Control Panel" -> "Network and Internet" -> "Network and Sharing Center" dati click pe "Change adapter settings". Aici dati "click dreapta" pe conexiunea creata si din meniul contextual alegeti optiunea "Properties" -> click pe tab-ul "Option" si debifati "Prompt for name and password, certificate, etc.". Apoi bifati optiunea "Include Windows logon domain". Dupa ce ati facut toate aceste setari, creati un shortcut al acestei conexiuni in startup-ul windows-ului.

Alta varianta:

Dupa ce ati dezactivat in conexiunea creata optiunea "Prompt for name and password, certificate, etc." ca in exemplul de mai sus, creati pe desktop un fisier text cu Notepad, in care scrieti urmatoarele: "START Rasdial connection name username password", in care connection name, username si password sunt datele pe care le-ati introdus atunci cand ati creat conexiunea PPPoE. Dupa ce ati schimbat in sintaxa de mai sus datele, salvati fisierul astfel creat. Acest fiser va avea evident extensia "txt". Acum vom schimba aceasta extensie "txt" cu extensia "bat". Click dreapta pe Fisier -> Rename -> si inlocuiti "txt" cu "bat". Fisierul "bat" astfel creat il vom copia apoi in folderul startup.

Succes !


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele


Offline skipy

  • Incepator
  • *
  • Posts: 3
  • Reputation: +0/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 12/08/2013
    YearsYearsYearsYears
Re: RDS Auto Connect
« Reply #1 on: August 20, 2013, 06:16:55 PM »
Salut.Pot sa configurez un router de ex la mine acasa,dar de functionat functioneaza la o alta adresa?

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3570
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: RDS Auto Connect
« Reply #2 on: August 20, 2013, 06:20:07 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
Salut.Pot sa configurez un router de ex la mine acasa,dar de functionat functioneaza la o alta adresa?

Daca e PPPoE nu! Numai pe DHCP!
Sau poti sa-l configurezi, dar cu datele respectivului unde va functiona!
Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele