ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Nismo smartwatch - ceasul inteligent produs de Nissan  (Read 1858 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Nismo smartwatch - ceasul inteligent produs de Nissan
« on: September 14, 2013, 10:40:22 PM »
Nismo smartwatch - ceasul inteligent produs de Nissan

nismo-smartwatch

Firma Nissan cunoscuta mai mult pentru masinile pe care le produce, a prezentat la Frankfurt Motor Show 2013 primul sau concept de ceas inteligent. Conceptul se numeste Nismo si este un smartwatch capabil de a comunica cu masina si a oferi informatii in timp real.

Soferii vor putea utiliza ceasul pentru a stoca anumiti parametri despre masina cum ar fi viteza, consumul si altele, printr-o aplicatie dedicata care va face legatura dintre ceas si un smartphone, unde de altfel aceste date vor si ramane stocate.

De asemenea, Nismo poate urmari activitatile social-media ale utilizatorului de pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest prin intermediul softului Nissan Social Speed. Interfata este controlata cu ajutorul a doua butoane care se gasesc pe cureaua ceasului, iar alimentarea acestuia se face dintr-o baterie cu Litiu care are o autonomie de peste 7 zile. Incarcarea se face printr-un port micro-USB. Nismo va fi livrat intr-un ambalaj construit din anvelope uzate de la masinile de cursa Nissan.

nismo-smartwatch

Nissan a infiintat chiar si un laborator mobil pentru a dezvolta si a testa noi functii suplimentare pentru aceasta tehnologie. Se spera ca noile functii, vor fi in masura sa monitorize anumiti parametri biologici cum ar fi ritmul cardiac pentru a identifica atunci cand soferii devin obositi, undele cerebrale pentru a urmari nivelul de concentrare si emotiile, umiditatea pielii pentru a vedea nivelul de hidratare si altele.

Nissan va deveni astfel primul producator de automobile care ofera o astfel de tehnologie pentru posesorii de automobile Nissan Nismo. Urmariti mai jos un clip de prezentare al ceasului inteligent Nismo:You are not allowed to view links. Register or Login


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele