ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Om versus masina intr-un senzational meci de ping-pong  (Read 2275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Om versus masina intr-un senzational meci de ping-pong
« on: March 14, 2014, 11:13:36 AM »
Agilus, asa se numeste cel mai rapid si mai precis robot creat vreodata.

agilus

Cu o greutate de 50 kg si o raza de actiune de 1m, Agilus este proiectat de firma germana KUKA, iar filmuletul demonstrativ este o promovare la noul lor produs si la fabrica de roboti pe care firma o va inaugura in Shanghai, China. KUKA va produce anual 3000 de roboti KUKA KR QUANTEC si unitati universale de comanda KRC4 pentru clientii sai din Asia. Robotul are sase axe, o capacitate de sarcina utila de 120 kg si poate fi folosit pentru o gama larga de capacitati de productie, cum ar fi sudura, taiere cu laser, prelucrare, asamblare si multe altele.

Asadar, intr-un colt il avem pe  Agilus, iar in celalalt pe germanul Timo Boll, o legenda a tenisului de masa german si mondial. Meciul complet nu este din pacate disponibil, insa filmul demonstrativ este suficient pentru a va forma o parere. Viteza de joc a celor doi, om versus masina, este absolut fascinanta si nu se poate urmari cu o camera clasica. De aceea tot filmul este redat in slow motion. Urmarti filmul mai jos:

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele