ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Altaeros BAT - cea mai inalta turbina eoliana din lume  (Read 2214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Altaeros BAT - cea mai inalta turbina eoliana din lume
« on: March 24, 2014, 08:14:17 PM »
BAT
Foto: You are not allowed to view links. Register or Login

Altaeros Energies, este o companie fondata in 2010 de cei de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) si are ca misiune realizarea in scop comercial a primei turbine eoliene de altitudine pentru a valorifica energia vanturilor de la mare inaltime. Si se pare ca au reusit. Realizarea se numeste Altaeros BAT si este o turbina eoliana gonflabila umpluta cu Heliu, care pluteste in aer la o inaltime de aproximativ 305 m.

BAT

BAT

Proiectul BAT (Buoyant Airborne Turbine) a fost supus unor teste demonstrative in Alaska, teste care s-au incheiat cu un real succes. Cei de la Altaeros au realizat proiectul pentru a genera energie low-cost in valoare de 17 miliarde de dolari pentru pietele microgrid, energie care in prezent este produsa de generatoare diesel scumpe.

Clientii tinta sunt comunitati insulare si indepartate, companii de petrol, gaze si minerit, agricultura, firme de telecomunicatii, organizatii de ajutorare in caz de dezastre, precum si pentru baze militare. Un mare avantaj al acestor turbine BAT, este faptul ca se pot transporta si muta relativ usor acolo unde este nevoie de ele. Sunt construite in asa fel incat sa reziste vanturilor la nivel de uragan, iar daca este necesara o aducere la sol, au caracteristici tehnice care asigura o cobarare lenta si in siguranta a acestora.

Urmariti mai jos doua clipuri de prezentare cu Altaeros BAT:

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: Altaeros


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele