Software > Stiri IT Software

Un nou Google, inovator, se lanseaza

(1/1)

Pamico:
Un nou Google, inovator, se lanseaza! In spatele afacerii e celebrul rapper MC Hammer

Faimosul artist al anilor '90 a prezentat conceptul viitorului motor de cautare WIREDoo la summit-ul Web 2.0 2011MC Hammer, celebrul rapper din anii '90, autorul hiturilor "U Can't Touch This", "Too Legit to Quit" sau "Pray", isi va lansa propriul business in domeniul IT. Anuntul a fost facut de catre Hammer, Stanley Kirk Burrell pe numele lui adevarat, la summit-ul Web 2.0 ce a avut loc in aceasta saptamana la San Francisco.

Hammer, Stanley Kirk Burrell pe numele sau adevarat, a prezentat un nou concept de motor de cautare, diferit fata de Google sau alte platforme similare. Viitorul motor intitulat WIREDoo va avea la baza cautarile orientate pe relationarea dintre cuvinte si va genera ca rezultat informatii mai consistente si mai putin generale.

You are not allowed to view links. Register or Login

MC Hammer a exemplificat in cadrul summit-ului printr-o cautare a unui cod postal, rezultatele generate de catre WIREDoo cuprinzand si informatii despre scolile, caele si spitalele corespunzatoare respectivului cod. Un click pe "scoli" ar putea afisa o serie de informatii detaliate legate despre profesori, nivelul de performata sau ratete de absenteism.

Este greu de crezut ca WIREDoo ar putea fi un concurent pentru gigantul Google, insa este de apreciat initiativa celebrului rapper din anii '90. Viitorul motor de cautare va fi lansat cel mai probabil in luna decembrie a acestui an la adresa: You are not allowed to view links. Register or Login 

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login                                             

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View