GSM - Telefoane > HTC

HTC se pregateste sa elimine concurenta

(1/1)

Pamico:
HTC se pregateste sa elimine concurenta! Va lansa primul smartphone cu procesor quad-core !

HTC va lansa modelul Edge, un smartphone ce va fi de departe cel mai rapid de pe piata cu o configuratie uimitoare si cu processor quad-core.HTC Edge va fi cu siguran?? cel mai avansat smartphone din punct de vedere tehnologic. Terminalul integreaza chipset-ul nVidia Tegra 3, având patru nuclee cu o frecventa de 1.5 GHz. Memoria RAM este de 1 GB, iar spatiul de stocare intern de 32 GB.

Ecranul este gigant având nu mai putin de 4.7 inch ?i 1280 x 720 pixeli. Camera foto face poze la 8 MP si filmeaza Full-HD, cu performante remarcabile în conditii slabe de iluminare, datorita lentilei F/2.2. Telefonul vine însotit de un sisteam audio numit "Beats", iar carcasa va avea 1 cm grosime.

Sistemul de operare cu care smartphone-ul HTC va fi echipat este Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

HTC Edge va fi prezentat, cel mai probabil, la Mobile World Congress din februarie 2012. Terminalul va fi lansat pe piata în prima jumatate a anului 2012. Ramâne de vazut cum va face fata bateria acestui smartphone deoarece ecranul mare si cele patru nuclee vor consuma destul de mult. Este de asteptat ca HTC Edge sa necesite reincarcarea bateriei destul de des.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View