Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Noul radar multi-tinta

(1/1)

Pamico:
Noul radar multi-tintaCompania SIMICON din Saint-Petersburg este lider de piata in Rusia in domeniul fabricarii aparaturi radar. Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, firma SIMICON produce o gama variata de dispozitive. Printre acestea se pot regasi: senzori de viteza, pistoale radar, sisteme radar portabile cu inregistrare foto, camere radar fixe, s.a.Ultima inventie a celor de la SIMICON, este un Radar multi-tinta, care poarta numele de CORDON. De mentionat ca noul sistem CORDON a trecut toate testele si va fi introdus in productie de serie in 2012. Urmariti mai jos cum functioneaza acest nou sistem.CORDON este proiectat pentru captarea de fotografii nesupravegheate ale soferilor vitezomani ?i op?ional, de transmitere imediat? a datelor capturate, catre centrul de prelucrare a datelor.

Caracteristica esen?ial? a acestui tip de radar este capacitatea sa de a monitoriza simultan viteza autovehicolelor de pe patru benzi de circulatie alaturate, folosind numai un singur senzor.
CORDON poate fi montat rapid pe orice suport fix de pe marginea drumului, la o inaltime care poate varia intre 5 si 8 metrii.

Senzorul masoara automat viteza vehicululuii in zona de control ?i creeaza o pereche de imagini pentru fiecare abatere de la viteza de deplasare a participantilor la trafic.

Urmariti mai jos o demonstratie:

You are not allowed to view links. Register or Login

sursa: simicon.com

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View