Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Tropical Island Paradise - Super yacht

(1/1)

Pamico:
Tropical Island Paradise - Super yachtYacht Island Design ne prezinta super yacht-ul Tropical Island Paradise. Designerii de la Yacht Island Design au proiectat ambarcatiunea in asa fel incat sa ai senzatia ca te aflii pe o insula paradisiaca in mijlocul oceanului. Tema are elemente de inspiratie din insulele Caraibe, Oceanul Indian ?i Polinezia.

Yacht-ul cu o lungime totala de 90 de metrii, este propulsat de un motor diesel, capabil sa atinga o viteza de 15 noduri. Coca ambarcatiunii va fi constuita din otel cu o structura mixta de aluminiu si FRP(Fibre Reinforced Plastic).

Partea exterioara a yacht-ului Tropical Island Paradise, a fost conceput pentru a da impresia de valuri rupte în jurul unei insule vulcanice, p?strând in acela?i timp aspectul unui yacht contemporan.
Ambarcatiunea este proiectata pentru a transporta 11 persoane la bord.

Puntea exterioara principala gazduieste o piscina imensa cu vedere larga spre ocean, alimentata cu un flux de apa provenit dintr-o cascada care se afla la pupa vasului si care imita un vulcan.
In jurul piscinei de gasessc sase cabanute private, amplasate intre palmieri. In spatele acestor cabane exista un bar, o zona de relaxare comuna si o zona unde se poate servi masa. Ambarcatiunea este dotata pe puntea spate si cu un heliport unde pot ateriza elicopterele.

O trasatura distinctiva a acestui megayacht Tropical Island Paradise, este faptul ca detine si doua insule plutitoare cu posibilitatea dislocarii in mare si unde se poate de asemenea face plaja si inota, acestea aflaindu-se la nivelul apei.

Yacht-ul are un living room cu balcon care ofera privelisti spre fata vasului, avand in spate cascada. In spatele dormitorului propietarului gasim un salon SPA privat si un alt balcon.
Tot in interior exista si patru apartamente VIP, cu balcon propriu si iesire direct pe punte.

Fara indoiala ambarcatiunea ofera o gama intreaga de posibilitati de divertisment, cu cinematograf, catering, biblioteca, sala de jocuri, salon SPA pentru oaspeti, sala de gimnastica si o multitudine de alte saloane fiecare oferind propria lui ambianta unica, exact asa cum v-ati astepta de la un Tropical Island Paradise.

sursa: charterworld.com

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View