Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Journey 2: Mysterious Island

(1/1)

Pamico:
Journey 2: Mysterious Island

Filmul ce se vrea o continuare a productiei din 2008 Journey to the Center of the Earth 3D, se numeste Journey 2: Mysterious Island si are parte de un nou trailer international.
Filmul initial Calatorie Spre Centrul Pamantului 3D a fost scos pe piata cu mult inainte de valul recent de productii 3D, si ca atare a cam scapat cu unele efecte 3D de proasta calitate, la vremea respectiva avandu-l in rolul principal pe Brandon Frasier.


Acest sequel Journey 2: Mysterious Island, ar fi bazat pe romanul lui Jules Verne Mysterious Island, iar primul trailer a subliniat putina actiune, pericol si multa aventura, ce a prins contur cu ajutorul multor efecte speciale.


Chiar daca primul film nu a avut un succes prea mare, continuarea are parte de o distributie simpatica, alaturi de Dwayne Johnson, ce il inlocuieste pe Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Michael Caine ce joaca rolul bunicului explorator pierdut, Luis Guzman si Vanessa Hudgens.


Primul trailer pentru Journey 2: Mysterious Island a prezentat filmul ca si o aventura de familie distractiva si plina de suspans.
Nici acest nou trailer international, parca nu imbunatateste cu adevarat nivelul efectelor speciale prezentate in anteriorul trailer.


Tanarul aventurier Sean (Josh Hutcherson) intercepteaza un semnal codat S.O.S. ce vine de pe o insula misterioasa. Fiindu-i imposibil sa-l opreasca, tatal vitreg al lui Sean(Dwayne Johnson) se alatura si el cautari disperate.
Impreuna cu un pilot de elicopter si frumoasa lui fiica, au pornit ss gaseasca insula misterioasa si pe bunicul pierdut (Michael Caine).


Journey 2: Mysterious Island va ajunge in cinematograde incepand cu data de 10 Februarie 2012.

You are not allowed to view links. Register or Login
Mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View