Totul despre filme > Filme noi si nu numai

The Expendable 2: primul teaser trailer

(1/1)

Pamico:
The Expendable 2: primul teaser trailer

The expendables 2 are parte de primul teaser trailer ce ne prezinta imagini oficiale cu toate star-urile de actiune, ce emana mult testosteron.
A venit si vremea sa vedem primele imagini din ceea ce a devenit una din super productile de anul viitor The Expendables 2.

You are not allowed to view links. Register or Login
Lionsgate a lansat primul teaser trailer pentru The Expendables 2, regizat de Simon West, care nu intra direct in actiunea filmului sau in complot, fiind mai degraba unul care chiar ne tachineaza cu ceea ce productia are mai puternic, distributia de milioane.
In acest stadiu timpuriu, cu peste 9 luni pana la premiera filmului, The expendables 2 se propulseza in campania publicitara din inertie doar datorita reputatiei de care se bucura in distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture , Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, si Arnold Schwarzenegger.


Fani filmelor de actiune nu credeau ca vor ajunge vreodata sa vada aceste nume pe un singur afis, mai ales ca toti acestia, sunt regizati de Simon West, si aduc pe marile ecrane un film ce deja incearca sa fure faima si celor mai cunoscute filme de actiune existente vreodata.
Maniera in care este prezentata productia in acest prim trailer, vorbeste de la sine, si ne demonstreaza inca odata ca nu va conta atat de mult complotul pe care aceasta super-productie il are, ci doar faptul ca distributia este una unica.
Trebuie sa recunoastem ca ne-am entuziasmat atunci cand numele Norris a fulgerat pe ecran, urmat de gestul lui Chuck Norris care isi scoate ochelarii de soare.


Simon West regizeaza acest al doilea film Expendables, cu un scenariu scris de Stallone, David Agosto, Ken Kaufman si Wenk Richard.
Sylvester Stallone a co-scris si regizat primul film, care chiar a dat roade bune utilizand toate numele starurilor de actiune pe care Stallone le-a adus in acest proiect.


Este imposibil de spus daca acest sequel va reusi sa faca acelasi truc, deoarece acesta este doar primul teaser trailer, fiind doar o insiruire de testosteron la scara larga.
Deocamdata savurati acest prim teaser trailer, cat si doua postere noi, in toata splendoarea lor.

The Expendables 2, regizat de Simon West se va lansa in cinematografe incepand cu data de 17 August 2012.


You are not allowed to view links. Register or Login
mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View