Currently:
  • LockGuard: aplicatia care previne furtul telefoanelor inteligente 4 1

Software > Stiri IT Software

LockGuard: aplicatia care previne furtul telefoanelor inteligente

(1/1)

Pamico:
O echipa de informaticieni români a creat o aplicatie care previne furtul telefoanelor inteligente

O echipa de informaticieni români a creat o aplicatie pentru Android, care previne furtul telefoanelor inteligente. Denumita LockGuard, aplicatia semnaleaza posesorului orice tentativa de a debloca dispozitivul.

You are not allowed to view links. Register or Login

Aplicatia anti-furt LockGuard a fost dezvoltata de compania Muzeme în România, iar acum poate fi cumparata din Android Market, pentru suma de 4,96 lei. LockGuard înregistreaza încercarile reusite si nereusite de deblocare precum si data si ora când acestea au avut loc. În acelasi timp, se înregistreaza coordonatele GPS iar camerele fac fotografii si înregistrari video în momentul în care se încearca deblocarea telefonului inteligent.
 
Odata memorate aceste data, ele sunt trimise printr-un SMS la un numar de telefon sau la o adresa setate în prealabil de posesorul telefonului. În plus, dispozitivul încaput pe mâini straine poate înregistra sunetele din jur sau poate porni o alarma. Aplicatia are câteva facilitati si pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android 2.3. si în acest caz, camera filmeaza si captureaza una pâna la cinci fotografii ale persoanei care încearca sa deblocheze telefonul. Ulterior, aceste fisiere media sunt atasate la notificarea trimisa prin e-mail.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View