Totul despre filme > Filme noi si nu numai

The Hobbit - Primul Trailer Oficial

(1/1)

Pamico:
The Hobbit - Primul Trailer Oficial

Primul trailer oficial pentru adaptarea The Hobbit a regizorului Peter Jackson, ne incanta privirea cu imagini familiare, aducand pe marile ecrane atmosfera placuta din Middle Earth precum si un prim poster.
Cu zece ani in urma, exact in aceasta saptamana filmul epic The Fellowship Of The Ring a fost lansat in cinematografe si a fost prima adaptare a romanelor lui Tolkien pe care regizorul Peter Jackson a facut-o, astfel reducand la tacere un mare numar de sceptici care sustineau pe aceea vreme ca romanele lui JRR Tolkien nu vor putea fi transpuse in mod corespunzator pe marile ecrane.
Aceast eveniment cinematografic a dat nastere unui imens interes in masa pentru filmele de fantezie, un interes ce continua si un deceniu mai tarziu.

You are not allowed to view links. Register or Login
Dezvoltarea unui film bazat pe versiunea originala a romanului The Hobbit a facut obiectul multor speculatii atunci cand Peter Jackson a inceput sa lucreze la Lord Of The Rings.
De fapt dezvoltarea filmul chiar a fost un proces complicat, care la inceput a avut o perioada lunga si complicata ce implica drepturile de autor ale romanului, solvabilitatea financiar? a celor MGM, o lunga perioada de dezvoltare in conformitate cu versiunea original? a regizorului Guillermo Del Toro, si intr-un final, revenirea lui Peter Jackson la scaunul de regizor.


Revenirea regizorului la carma adaptarii The Hobbit a fost o bucurie pentru fanii autorului, desi imediat dupa ce s-a anuntat acest lucru, cu fimarile programate pentru inceputul anului 2011, Peter Jackson a suferit o operatie care a amanat inceperea lucrului la adaptare.
Cu o campanie publicitara ce a inceput destul de devreme, si care a adus informatii despre inceperea filmarilor, primele machiaje, prezentari video pe care regizorul le-a postat despre munca la productie si primele imagini aparute online, nu e de mirare ca fanii sunt incantati de acest film care a devenit unul din cele mai anticipate filme ale anului viitor.


Nu credem ca a existat vreodata o productie de asemenea magnitudine care sa dovedeasca atata transparenta ca The Hobbit, si probabil asta se datoreaza in mare parte regizorului Peter Jackson care a fost pus pe dezvaluri si glume, mai mult ca niciodata, astfel pretuind fanii intr-un mod deosebit.
Peter Jackson si echipa sa, foloseste pentru The Hobbit acelasi stil folosit si pentru trilogia Lord Of The Rings, filmarea simultana a doua scenarii, folosindu-se de absolut toate mijloacele necesare si disponibile pentru a filma si termina amandoua filmele simultan.

Din cate se pare, din unele declarati pe care regizorul Peter Jackson le-a acordat in trecut, povestea filmului The Hobbit va fi spusa din perspectiva personajului Frodo Baggins, ce va asculta povestea lui Bilbo si a celor 13 dwarfi.
Aceasta poveste spusa de Bilbo, va face legatura dintre filmele anterioare si urmatoarea adaptare The Hobbit.
Asa se explica si revenirea unor personaje din trilogia Lord Of The Rings, cum ar fi Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf the Grey), Cate Blachett (Galadriel) cat si revenirea lui Christopher Lee (Saruman).

You are not allowed to view links. Register or Login
Filmele The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There And Back Again au fost anuntate ca titluri oficiale pentru adaptarea lui Peter Jackson, iar primul film este programat sa ajunga in cinematografe pe 14 Decembrie 2012, fiind urmat de al doilea pe 13 Decembrie 2013.

mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View