Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Primul Trailer Pentru Sequel-ul Wrath Of The Titans

(1/1)

Pamico:
Primul Trailer Pentru Sequel-ul Wrath Of The Titans

Primul trailer pentru Wrath of the Titans incearca sa ne convinga ca va fi mult mai bun decat prima parte, aducand pe marile ecrane mult mai multa actiune.
Probabil multa lume a fost dezamagita de Clash Of The Titans, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i acordam o sansa acestei continuari ce va ajunge pe marile ecrane in primavara , si trebuie sa spunem ca trailerul a restaurat oarecum interesul nostru pentru Wrath Of The Titans.

You are not allowed to view links. Register or Login
De aceasta data Jonathan Liebesman (Battle: Los Angeles) carmuieste scaunul regizoral, si l-a preluat de la Louis Leterrier care a orchestrat ultimul film din aceasta serie.
Evident, fiind vorba de Liebsman, scenele de actiune sunt la scara mai larga, si asta nu doar din cauza efortului de a intrece primul film, ci si din cauza ca toata echipa de productie a recunoscut multele greseli pe care filmul anterior le avea, si a promis ca Wrath Of The Titans se va revansa fata de toti fanii.
Probabil din acest prim trailer, si din noile postere, ne dam seama ca si echipa responsabila cu design-ul imaginativ s-a imbunatatit.


Doarece primul film a fost convertit ulterior in 3D, ne asteptam ca Wrath Of The Titans sa aduca un alt feeling pe marile ecrane, acesta fiind filmat in totalitate in 3D.
Singura intrebare care ne framanta ar fi :
Este scenariul mai bine scris?


Iata si sinopsis-ul oficial pentru Wrath Of The Titans:

La un deceniu dupa infrangerea sa eroica a monstruosul Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul semizeu al lui Zeus (Liam Neeson) incerca sa traiasca o viata mai linistita ca pescar intr-un mic sat, impreuna cu fiul sau de 10 ani, Helius.
Intre timp, o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si Titani.
Foarte slabiti din cauza devotamentului sarac al umanitatii, zeii pierd controlul Titanilor condusi de liderul lor feroce, Kronos, tatal fratilor Zeus, Hades (Fiennes) si Poseidon (Danny Huston) ce l-au invins pe tatal lor puternic cu mult timp in urma, lasandu-l pe Kronos sa putrezeasca in abisul sumbru din Tartarus, o temnita care se afla adanc in lumea cavernelor din subteran.
Perseu nu poate ignora chemarea tatalui sau adevarat, mai ales cand afla ca Hades, impreuna cu fiul de drept a lui Zeus, Ares (Edgar Ramirez), isi schimba loialitatea si fac o intelegere cu Kronos pentru a-l captara pe Zeus.
Odata ce puterea Titanilor creste, ceea a lui Zeus scade vertiginos, astfel dezlantuind iadul pe pamant.
Cu ajutorul reginei Andromeda (Rosamund Pike), a fiului lui Poseidon, Argenor (Toby Kebbell), si a renegatului zeu Hefaistos (Bill Nighy), curajosul Perseu porneste intr-o cautare in lumea de dincolo in incercarea disperata de a-l salva pe Zeus, si de a-i detrona pe Titani, salvand omenirea.

You are not allowed to view links. Register or Login
In film mai joaca Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Danny Huston, Edgar Ramiez, Bill Nighy, Toby Kebbell, si Rosamund Pike.
Wrath of the Titans va ajunge in cinematografe incepand cu data de 30 Martie 2012.

mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View