Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Primul Trailer Oficial Pentru Prometheus

(1/1)

Pamico:
Primul Trailer Oficial Pentru Prometheus

O echipa de exploratori spatiali ce arata futurist, descopera o misterioasa si periculoasa rasa de extraterestri in primul teaser trailer pentru filmul regizorul Ridley Scott, Prometheus.
20th Century Fox a facut cu adevarat o frenezie pentru fanii ce au vrut sa vada teaser trailer-ul pentru Prometheus, filmul lui Ridley Scott, ce are legaturi stranse cu filmul Alien, si a lansat in ultimele trei zile, mici preview-uri pentru acest trailer.

You are not allowed to view links. Register or Login
Un fel de preview la preview al unui simplu trailer, preview-uri ce au fost lansate in multiple parti, si care in mare parte erau compuse din interviuri scurte cu regizorul Ridley Scott care vorbea despre aventura sa la carma celui de al treilea film science-fiction regizat de el.
Astzi, dupa atata tachinare, iata ca avem parte si de trailerul intreg, ce arata uimitor de bine, dar in acelasi induce un sentiment familiar de deja-vu.


Prometheus pare sa faca o combinatie intre sci-fi si groaza, similara cu cea din Alien, material care de fapt seamna izbitor cu un omagiu stilistic adus promo-ului pentru versiunea originala a filmului regizat de Ridley Scott in 1979.
Intre fundalul audio al coloanei sonore ce suna infricosator, bucati de montaj ce se desfasoara rapid, imaginii ce par ingrijorator de violente, efecte vizuale care descriu evenimente misterioase, si astronauti ce exploreaza o lume intunecata si neprimitoare, primul trailer pentru Prometheus evoca atmosfera originala din Alien.
Ridley Scott a subliniat de mai multe ori in trecut ca Prometheus va avea la baza unele idei destul de tulburatoare, si concepte filosofice, nu doar in ce priveste evolutia omenirii, dar si destinatia noastra ca si specie.


Intre aceste elemente tematice si proiectarea de productie frumoasa, care ar trebui sa arate excelent pe marile ecrane in 3D, nu exista nici un motiv special pentru fanii Sci-Fi, sa nu fie incantati de acest minunat film ce are legaturi speciale cu Alien.

Prometheus va fi lansat in cinematografele 2D si 3D, incepand cu data de 8 Iunie 2012.

You are not allowed to view links. Register or Login
mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View