ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Cele mai bune gadgeturi a caror lansare merita asteptata  (Read 1228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dementor

 • The Nightwatcher !
 • Moderator
 • Full Membru
 • *****
 • Posts: 88
 • Reputation: +36/-0
 • Gender: Male
 • He walks amongst us but he is not one of us
 • With us since: 02/08/2011
  YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Forum Craiova Center
 • Expertises:
 • Movie addict
 • Professional gamer
Cele mai bune gadgeturi a caror lansare merita asteptata
« on: August 06, 2011, 04:57:52 AM »
Cand vine vorba despre gadget-uri si tehnologii noi, asteptarea se dovedeste a fi partea cea mai grea pentru entuziastii din industrie.

Iar cand spunem asteptare, ne gandim la timpul care se scurge de la aparitia primului zvon legat de un anumit device si momentul lansarii.

Dar de cele mai multe ori, asteptarea merita, iar gadgeto-manii se declara satisfacuti. Si cum urmatoarele luni se anunta a fi bogate in lansari, publicatia You are not allowed to view links. Register or Login a alcatuit o lista cu gadget-urile care merita asteptate.


1. Telefoanele Windows Phone Mango

Din top nu puteau lipsi telefoanele care vor rula pe versiunea Mango a sistemului de operare Windows Phone 7.

Potrivit speculatiilor, vom avea o toamna bogata in handset-uri puse in functiune de platforma Microsoft. Printre producatorii care se asteapta ca in septembrie sa dezvaluie telefoane WP7 se numara Acer, HTC, Huawei, LG, Samsung si ZTE.

Singurul telefon din familia Windows Phone care va aparea mai tarziu este Nokia Sea Ray, programat pentru lansare in luna octombrie, in cadrul evenimentului Nokia World.

Versiunea Mango le va oferi dezvoltatorilor mai mult control asupra camerei si asupra senzorilor de miscare, deschizand astfel posibilitatea unor experiente pe platforma Windows Phone 7.


2. Sony PlayStation Vita

Sony va lansa consola PlayStation Vita "pe sau in jurul datei de 31 decembrie 2011". Japonezii au dezvaluit noua generatie de dispozitive de gaming in luna iunie, in cadrul conferintei E3.

PlayStation Vita nu este foarte diferita fata de PSP, insa integreaza cateva noi feature-uri, printre care un touchscreen OLED, stick-uri duale analogice, un panou touch montat pe partea din spate si camera atat pe partea frontala, cat si in spate.


3. Consola Wii U

Nintendo a fost rezervat in anuntarea unei date exacte de lansare pentru consola Wii U, astfel incat stim doar ca dispozitivul va ajunge pe rafturile magazinelor in 2012.

Dezvaluit, de asemenea, in cadrul evenimentului E3, Wii adauga in sfarsit grafici HD, astfel incat sa poata concura cu numele mari din segmentul consolelor.

Cel mai interesant feature este controller-ul touchscreen de 6 inchi, care poate fi folosit atat de sine-statator, cat si ca un al doilea display pentru a suplimenta jocul pe care il rulezi pe HDTV.


4. Pentax Q

Pentax a pregatit pentru luna septembrie lansarea aparatului Pentax Q, cea mai mica camera din lume cu lentile interschimbabile.

Q masoara numai 4 inchi pe diagonala si are o grosime sub un 1 inchi. Dar nu va lasati pacaliti de aceste dimensiuni, pachetul oferit de aceasta carcasa minuscula este unul destul de impresionant: sensor CMOS de 12 MP, ecran de 3 inci, flash-pop si mult software magic.


5. Tableta Amazon

Tableta Amazon nu se bucura inca de o confirmare oficiala din partea retailer-ului online, insa vom da crezare surselor publicatiei Wall Street Journal si ne vom pregati pentru lansarea acestui dispozitiv in luna octombrie.

Amazon ofera continut digital pe site-ul sau de foarte mult timp, insa pana acum i-a lipsit hardware-ul aferent.

Prin lansarea unei tablete, compania spera ca utilizatorii vor cumpara si inchiria continut pentru acest device, mai precizeaza sursele apropiate companiei.


6. Apple iPhone 5

Nu exista inca o data oficiala pentru a cincea generatie de iPhone-uri, insa lansari atat luna august, cat si luna septembrie au fost intens speculate.

Potrivit zvonurilor, iPhone va avea acelasi procesor A5 utilizat in iPad 2 si o camera foto de 8MP, un progres fata de camera de 5MP a lui iPhone 4. You are not allowed to view links. Register or Login