Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Primul Trailer Pentru Sci-Fi-ul Romantic - Upside Down

(1/1)

Pamico:
Primul Trailer Pentru Sci-Fi-ul Romantic - Upside Down

Un barbat si o femeie se indragostesc iremediabil, dar din pacate locuiesc separat in dimensiuni diferite, in aceasta productie science fiction numita Upside Down, ce se afla in dezvoltare din anul 2009
Nu, nu este complotul ce seamana izbitor cu The Lake House, este de asemenea complotul pentru filmul Upside Down, un science-fiction romantic scris si regizat de Juan Diego Solanas, in care joaca Jim Sturgess si Kirsten Dunst.

You are not allowed to view links. Register or Login
Cei doi au fost distribuiti in mod oficial in octombrie 2009 si sarind peste anul trecut, productia a cam lipsit din peisajul stirilor despre filme noi, in afara de cateva fotografii ce nu au atras atentia.
De data aceasta, iata ca avem parte de un prim trailer, ce ne ofera o scurta idee a ceea ce filmul sci-fi Upside Down are de oferit.


Uita-te in sus, spre cer, si freca-te la ochii, deoarece nu vei crede ceea ce vezi: orase, paduri, oceane, fiecare cu gravitatia lor sunt inversate si asezate pe cer, numai la o intindere de mana distanta de tine, dar totusi complet inaccesibile.
In aceasta realitate alternativa exista doua lumi :una sus si una jos.

Doua lumi cu care se confrunta fiecare cetatean, in cadrele extraordinare a filmului Upside Down.
Doua lumi diferite, fiecare cu propria gravitatie, dar evident si cu reguli bine stabilite, in care doi tineri interpretati de Kirsten Dunst si Jim Sturgess, se indragostesc si incearca sa rupa toate barierele ce le sunt impuse.


Evident ca lumea de sus are reguli mai stricte si ne ofera un sentiment de suprematie, pe care suntem siguri producatorii l-au speculat, oferind in fapt o versiune clasica de lupta originala intre bine si rau, intre cel sarac si cel bogat.
Suna destul de simplu, si in acelasi timp cunoscut, dar oferind o noua viziune asupra unei povesti de dragoste ce poate sa intampine obstacole si intr-un film ce isi imagineaza doua lumi separate.

Desi aflat in dezvoltare inca din anul 2009, filmul nu are inca stabilita o data de lansare oficiala.

You are not allowed to view links. Register or Login
mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View