Currently:
  • Samsung lanseaza doua noi monitoare optimizate pentru conectarea fara fir 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Samsung lanseaza doua noi monitoare optimizate pentru conectarea fara fir

(1/1)

Pamico:
Samsung lanseaza doua noi monitoare optimizate pentru conectarea fara fir la tablete

Samsung a lansat doua noi monitoare în gama premium Series 7, optimizate pentru conectarea fara fir la tablete si telefoane inteligente. Primul model, numit Series 7 Smart Station, include si o statie de andocare fara fir, avand conexiuni USB, HDMI si Ethernet.

You are not allowed to view links. Register or Login

Ambele modele sunt compatibile cu noul standard Mobile High-Definition Link (MHL), care permite conectarea imediata a oricarui dispozitiv mobil suportat si transmiterea de semnal audio-video fara nici un fir. Cei care prefera conexiunile clasice vor putea folosi în continuare intrari standard HDMI si VGA pe ambele modele.

You are not allowed to view links. Register or Login

Smart Station este compatibil si cu standardul mai rapid Wireless USB, care permite simultan conectarea unui laptop atât ca semnal video de înalta definitie, cât si ca legatura de date cu perifericele conectate direct la statia de andocare. Rezolutia monitorului integrat, care poate avea diagonale de 24 sau 27 de inci este de 1920×1080 de pixeli (FullHD), iar unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade din orice directie, fapt ce indica utilizarea unui panou IPS de buna calitate. Lista completa a conexiunilor include trei porturi USB, dintre care doua compatibile cu standardul 3.0, un port de retea locala Ethernet si o iesire audio.Cel de-al doilea monitor, numit Series 7 HDTV 750, nu include conexiunile statiei de andocare prezentate anterior, dar ofera în plus un tuner TV cu functie picture-in-picture. Din specificatiile oferite de producator, panoul folosit în modelul 750 este de o calitate ceva mai slaba decât cel din Smart Station, cel mai probabil bazat pe tehnologie TN, cu un unghi de vizualizare de pâna la 170 de grade si o rata a contrastului de 1000:1.

În cazul conectarii la o tableta sau la un smartphone compatibil, cele doua display-uri permit afisarea oricarei aplicatii care suporta standardul MHL fie ca o reproducere fidela a imaginii de pe ecranul device-ului portabil, fie ca o noua instanta a aplicatiei, la rezolutie Full HD. Aplicatiile care pot rula sunt în primul rând cele multimedia, de redare de continut foto-audio-video, dar si jocurile si aplicatiile de afaceri, cum ar fi programele pentru prezentari.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View