Software > RPG

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

(1/1)

Dementor:
Blizzard a anuntat, saptamana aceasta, ca Diablo 3 va veni la pachet cu o casa de licitatii care le va permite sa cumpere si sa vanda itemi in-game, in cadrul unor tranzactii pe bani reali.

Fiecare regiune va avea o singura piata de desfacere, pentru a se evita eventualele problem legate de schimbul valutar, informeaza You are not allowed to view links. Register or Login.


Dupa ce vinzi un item, vei putea fie sa retragi bani si sa ii folosesti in lumea reala, prin intermediul unui companii terte care nu a fost inca anuntata, fie sa ii folosesti intr-o alta licitatie sau un alt joc Blizzard.

Blizzard va incasa venituri considerabile prin acest nou sistem: jucatorii vor fi taxati cu un comision atat pentru listarea unui item, cat si pentru tranzactionarea lui.


Diablo 3 va avea de asemenea si o a doua casa de licitatii, separata, care va opera numai cu moneda virtuala Gold, in care listarea bunurilor se va putea face gratuit.

Blizzard a anuntat si ca al treilea titlu al francizei va necesita conexiune permanenta la internet, decizie care ii va revolta cu siguranta pe jucatori. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View