Categorie General > Sport intern

RAZBOI ÎN TENIS: ILIE NASTASE, reclamat de Ruxandra Dragomir la DNA

(1/1)

Pamico:
RAZBOI ÎN TENIS: ILIE NASTASE, reclamat de Ruxandra Dragomir la DNA

Conducerea Federatiei Româna de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a descoperit o serie de nereguli financiare în contabilitate în perioada 2001-2008. În perioada reclamata, federatia a fost condusa de Ilie Nastase.

You are not allowed to view links. Register or Login

"În urma verificarilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federatia Româna de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astazi, 01.02.2012, Federatia Româna de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie", se mentioneaza într-un comunicat al FRT.

În perioada 2001-2008, la conducerea Federatiei Române de Tenis s-a aflat Ilie Nastase. Acesta a demisionat din functia de presedinte pe 12 februarie 2008, dupa declansarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis România - Franta. Atunci, presa centrala a scris ca federatia ar fi "umflat" cheltuielile de organizare a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru presedintia Federatiei Române de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie N?stase s-a aflat într-un conflict permanent cu actualul presedinte, Ruxandra Dragomir.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View