Categorie General > Stiri Interne

Emil Boc si-a dat demisia din functia de premier al Romaniei.

(1/1)

Pamico:
Emil Boc si-a dat demisia din functia de premier al Romaniei.

Premierul Emil Boc a anuntat astazi oficial, in cadrul sedintei de Guvern, ca a decis sa "depuna mandatul Executivului" pentru a "detensiona situatia politica si sociala din tara".Sinteza declaratiilor premierului Emil Boc:

"Dragi colegi, cu asta am incheiat sedinta de Guven si vreau sa avem o discutie politica in acest moment. Dupa cum stiti, de saptamana trecuta, va precizam ca dupa incheierea vizitei FMI si a BM, Guvernul trebuie sa treaca intr-o alta faza a politicii sale. Din acest punct de vedere vreau sa va comunic CA AM LUAT DECIZIA DE A DEPUNE MANDATUL GUVERNULUI, PENTRU A DETENSIONA SITUATIA" - a declarat Emil Boc in sedinta de Guvern de astazi.

"Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine, conteaza mai putin daca mai raman în functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii"

"Vreau sa va multumesc pentru efortul depus la toate reformele care au marcat tara, in sensul de face curatenie si a aduce Romania pe traiectoria corecta."

"Vreau sa multumesc si presedintelui Romaniei, pentru parteneriatul corect in interes public pe care l-am avut."

"Ma uit cu sinceritate in ochii romanilor, pentru ca ei au fost cei care au salvat economia si tara de la colapsul economic. Stiu ca prin masurile pe care le-am luat am suparat pe multi dintre dumneavoastra. Stiu ca medicamentul pe care l-am administrat a fost de multe ori amar. Dar a meritat. Sper ca si gestul meu sa fie vazut de clasa politica drept un semnal, politicienii trebuie sa uneasca, nu sa dezbine.

Cred ca acest Guvern si-a facut datoria, dar e timpul sa lasam locul pentru un alt Guvern. Noi am fost cei care am facut curatenie, am insanatosit economia. trebuie sa mergem mai departe. Pentru asta am propus incetarea mandatului, asa sa ne ajute Dumnezeu."

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View