Currently:
  • Nikon D800: 36 de megapixeli si functii video avansate 5 1

Foto > Stiri & Articole

Nikon D800: 36 de megapixeli si functii video avansate

(1/1)

Pamico:
Nikon D800: 36 de megapixeli si functii video avansate

Nikon a anuntat marti modelul D800, cu o rezolutie de 36 de megapixeli, cea mai mare din lume pentru o camera foto în formatul de 35mm. Noul aparat ofera un senzor Full Frame, cu aceeasi suprafata cu cea a unui cliseu de film clasic, si ofera o serie de functii avansate de înregistrare video.

You are not allowed to view links. Register or Login

Nikon D800 va capta imagini la o rezolutie de 7360×4912 pixeli, care pâna în prezent era mai comuna pe aparate foto format mediu. Spre deosebire de vârful de gama Nikon D4, noul D800 nu va putea capta imagini cu un nivel scazut al zgomotului de imagine în conditii de iluminare slaba, dat fiind numarul extrem de mare de pixeli ai senzorului. Sensibilitatea se întinde de la ISO100 pâna la ISO6400, cu posibilitatea de extindere pâna la ISO25600 printr-un mod special.

You are not allowed to view links. Register or Login

Caracteristicile clasice pentru un aparat Nikon din gama superioara se pastreaza si pe modelul D800: sistemul de focalizare foloseste 51 de puncte, corpul aparatului este rezistent la intemperii, iar accentul întregii constructii este pus pe ergonomie si acces facil la toate comenzile. Corpul lui Nikon D800 este construit din magneziu si are o greutate cu aproximativ 10% mai mica decât D700, predecesorul sau. Obturatorul a fost testat la 200,000 de cicluri, iar bateria ofera o autonomie de aproximativ 850 de cadre sau 60 de minute de filmare. Stocarea imaginilor si filmelor se realizeaza pe oricare dintre cele doua tipuri de card compatibile: CF si SD, iar conectarea la calculator se realizeaza prin portul USB 3.0.

You are not allowed to view links. Register or Login

Dincolo de functiile fotografice, Nikon D800 promite sa fie un aparat excelent si pentru captarea de clipuri video în format FullHD 1080P. Puteti vedea o demonstratie a capacitatilor noului aparat în clipul de mai jos, creat de Sandro Miller, unul dintre cei mai apreciati fotografi portretisti contemporani.Noul aparat va fi disponibil în luna aprilie la un pret în jurul a 3000 de euro, iar specificatiile complete sunt disponibile pe site-ul You are not allowed to view links. Register or Login.

You are not allowed to view links. Register or Login

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View