Software > Asistenta software

Google si politica de confidentialitate - cum sa-ti stergi istoricul de navigare

(1/1)

Pamico:
Google si politica de confidentialitate - cum sa-ti stergi istoricul de navigare

You are not allowed to view links. Register or Login

Istoria de navigare Google va fi integrata in baza de date cu restul de servicii Google de la 1 martie, odata cu schimbarea politicii de confidentialitate a motorului de cautare.
Utilizatorii care pana la data de 1 martie sterg istoricul de navigare, pot impiedica Google sa adune date personale folosite pentru afisarea reclamelor bazate pe analiza acestora. Desi ma indoiesc ca aceste date nu sunt deja stocate, iata care sunt pasii care trebuie urmati pentru a sterge istoricul de navigare:

1. Acceseaz? pagina Google ?i intr? pe contul t?u. Utilizeaz? meniul de sub numele t?u din partea dreapta-sus, pentru a accesa set?rile tale. D? un click pe “set?rile de cont” (account settings).

2. G?se?te sec?iunea numit? “servicii” (services) ?i vei g?si link-ul “vezi istoricul web vizibil sau invizibil” (view, enable, or disable web history). D? click pe el.

3. În final po?i ?terge toate detaliile c?utarilor tale f?când click pe “?terge istoricul web” (remove all web history). Odat? ce ai f?cut asta, istoricul va r?mâne invizibil.

Stergerea istoricului de navigare va fi insotita si de dezactivarea ei "pause". Daca nu se dezactiveaza aceasta optiune, se va permite motorului de cautare, pastrarea datelor pe termen nedeterminat !

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View