Reclame Gratuite > Reclame firme

Casute de gradina, casute din lemn

(1/1)

Pamico:
Casutele de gradina completeaza de minune orice curte, iar aici la You are not allowed to view links. Register or Login ne-am specializat intr-o gama foarte variata de case din lemn si casute de gradina. Casutedelemn.ro este o afacere de familie foarte bine stabilita. Casute de gradina si case din lemn exportam in special in Marea Britanie, iar pe site vei gasi foarte multe imagini de la lucrari executate in Anglia, Scotia, Tara Galilor, Irlanda sau Romania.
Casute de gradina si case din lemn comercializam fie din stoc, fie pe baza planului furnizat de catre client pentru case mai mari de 25 mp.
Fabricam case de lemn cu izolatie sau fara, cu pereti simpli de 28 mm, 44 mm sau izolati cu vata minerala de 5 sau 10 cm grosime. Case din lemn fabrica oricine, insa putini stiu cum sa faca o casa care sa reziste la intemperii, furtuni si cutremure si oricum nu la acelasi pret pe care-l oferim noi. Toate utilajele pe care noi le folosim au fost proiectate de ingineri Britanici, ce s-au asigurat ca pana si intr-o magazie de scule pe care noi o vom construi nu v-a intra apa, vant, zapada, etc. si toate structurile noastre din lemn sunt rezistente impotriva furtunilor si vanturilor puternice. Putini fabricanti se pot mandri cu calitatea produsului, tocmai de aceea va invitam la sediul firmei noastre din Comuna Cornetu, Ilfov (10 Km de Bucuresti) pentru a vedea care sunt principalele avantaje in a construi o casa din lemn dar si de ce ar trebui sa ne alegi pe noi si nu unul dintre competitorii nostri.In primul rand, noi nu suntem o companie care vine casute de gradina sau case din lemn doar online, sau fabricate de catre alte companii. Ne poti vizita pe toata durata anului in Comuna Cornetu Ilfov, in Romania sau in Preston, Marea Britanie unde avem o reprezentanta de asemenea. Toate produsele noastre au un grad ridicat de calitate, iar serviciul nostru se ridica la standardele din Marea Britanie. Ca si lider intre fabricantii din industria noastra, ne asiguram ca toti clientii nostri sunt 100% satisfacuti indiferent de valoarea contractului.
Gama noastra de DIY include: casute de gradina, case din lemn, magazii pentru scule, case de vacanta, casute de gradina pentru copii, birouri pe structura din lemn si garduri, si desigur cele mai exclusiviste casute de camping izolate. Te invitam sa faci un tur al siteului nostru pentru a vedea gama de produse disponibile, si sa te convingi de preturile ridicol de mici pe care le oferim. Toate produsele noastre pot fi cumparate si online.
Adu-ti gradina la viata si beneficiaza de ea pe toata durata anului cu cele mai atractive constructii din lemn de la Cabana. Casutele noastre de gradina pot fi transformate in spatii de joaca pentru copii sau birouri. Incanta-ti copilul si mentine-l activ cumparandu-i o casuta de gradina in care sa se poata juca linistit, sticla ferestrelor si usilor noastre poate fi securizata (numai la cerere), sau fa-ti timp liber pentru a te relaxa sub unul din foisoarele de gradina de la noi.

Sean28:
nu merge site-ul You are not allowed to view links. Register or Login
face redirectionare catre un alt site care nu se deschide.

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Loginnu merge site-ul You are not allowed to view links. Register or Login
face redirectionare catre un alt site care nu se deschide.

--- End quote ---


Criza e de vina !  ;D Nimic nu mai merge. Am vazut si eu ca nu le mai merge site-ul !   hmm:   :(

Sean28:
chiar eram curios sa mai citesc cate ceva de casutele astea. mie unul, imi plac foarte tare. pretul este mult mai mic decat la casele clasice (cele din caramida, BCA, etc) dar au si unele dezavantaje. de exemplu am gasit mai demult niste filmulete pe youtube cum se comporta la cutremur o casa de lemn, fata de una care are fundatie, stalpi de ciment cu fier beton in interior. nasol e ca unii incearca sa le faca cu etaj. astea sunt bune ca magazie de scule, unde sa iti pastrezi drujba, si alte unelte, sau unde sa iti pui un pat si sa inoptezi 1-2 nopti cel mult.
sunt rustice si frumoase, dar nu prea m-as vedea sa locuiesc decat pe perioada verii cel mult cateva nopti.
(parere personala)

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View