Life & Style > LifeStyle

Adriana Lima, in cel mai nou catalog de lenjerie Victoria's Secret

(1/1)

Pamico:
Adriana Lima, in cel mai nou catalog de lenjerie Victoria's Secret

Este una dintre cel mai bine cotate supermodele internationale si una dintre cele mai frumoase femei din lume. Iat-o in cele mai recente imagini aparute pe internet.Adriana Francesca Lima, pe numele ei complet, este si model si actrita. Peste trei luni va implini 31 de ani si se poate spune despre ea ca este in varful carierei de fotomodel. Castiga peste 10 milioane de dolari pe an si de cand lucreaza pentru Victoria's Secret (anul 2000) o lume intreaga este cu ochii pe ea. Are numai putin de 1,378,515 de fani pe Facebook.

Cum a ajuns celebra?

La varsta de 15 ani, Adriana Lima a castigat concursul Ford’s Supermodel of Brazil si, in acelasi an, a fost pe locul al II-lea la Ford’s Supermodel of the World. A semnat imediat un contract cu Elite Model Management si a venit la New York.

In 2005 Lima apare in primele 5 in topul Forbes al celor mai bine platite 20 modele din lume, iar in 2006 ocupa locul 99 in celebrul Forbes Celebrity 100.
Insa, cu siguranta, ea este celebra datorita colaborarii ei cu Victoria’s Secret. Adriana a aparut in primul show al companiei, in 1999, iar in 2000 a devenit unul dintre “Ingeri”. De atunci, a aparut in fiecare show, ba chiar a deschis paradele din 2003, 2007, 2008 si 2010.

Este casatorita cu jucatorul de basket sarb, Marko Jaric. Adriana este mamica de pe 15 noiembrie 2009, cand s-a nascut fetita lor, Valentina Lima Jaric.

Iat-o in cel mai nou clip al sau - este imaginea colectiei de primavara 2012 a creatoarei Donna Karan:

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View