Hardware > Overclocking

Performante mai bune

(1/2) > >>

Evo.sh.:
      Daca pornesti un calculator, acesta nu o sa ruleze la viteza sa maxima ( si nu cauza virusilor ) , deoarece in " fundalul Windows" fuctioneaza unele programe "optionale".
 
      Aceste programe trebuie inchise. Cum ? Ctrl+Alt+Delete ==> Task Manager ==> Processes , si aici este o lista cu toate programele pornite la momentul respectiv. Trebuie inchise acelea care nu au la Username scris System sau blank( adica nimic ) .
 
      Exista chiar si programe speciale pentru acest lucru : Alchol 120% , TuneUP Utilities sau Auslogics BoostSpeed, dar sincer e mai bine sa faci manual

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Login      Daca pornesti un calculator, acesta nu o sa ruleze la viteza sa maxima ( si nu cauza virusilor ) , deoarece in " fundalul Windows" fuctioneaza unele programe "optionale".
 
      Aceste programe trebuie inchise. Cum ? Ctrl+Alt+Delete ==> Task Manager ==> Processes , si aici este o lista cu toate programele pronite la momentul respectiv. Trebuie inchise acelea care nu au la Username scrie System sau blank( adik nimic ) .
 
      Exista chiar si programe speciale pentru acest lucru : Alchol 120% , TuneUP Utilities sau Auslogics BoostSpeed, dar sincer e mai bine sa faci manual

--- End quote ---


Sunt in asentimentul tau ! Nu recomand nici eu astfel de programe ! E bine sa se faca manual aceste manevre ! Se pot scoate si din startup anumite programe ca sa nu mai porneasca odata cu windows-ul ! Un exemplu ar fi messenger-ul, care pus sa plece odata cu windows-ul, ocupa o groaza de resurse! Se poate face asta din msconfig foarte usor, debifand ce nu e necesar !

Evo.sh.:
   Inca un mic truc care poate ajuta la performate. Sa zicem ca vrei sa te joci , si sa asculti si muzica pe youtube... . Muzica/ Filmuletzele pe youtube folosesc Adobe Flash Player , ei bine de cand a scos Adobe versiunea 10.xx , aceasta foloseste foarte multe resurse ( cam 300-350 mb RAM ). Deci mai bine inchideti intreg Browser'ul.

Dementor:
You are not allowed to view links. Register or Login   Inca un mic truc care poate ajuta la performate. Sa zicem ca vrei sa te joci , si sa asculti si muzica pe youtube... . Muzica/ Filmuletzele pe youtube folosesc Adobe Flash Player , ei bine de cand a scos Adobe versiunea 10.xx , aceasta foloseste foarte multe resurse ( cam 300-350 mb RAM ). Deci mai bine inchideti intreg Browser'ul.

--- End quote ---

Da, sunt de acord cu tine! Urmati de asemenea si sfatul lui Pamico.
Cel mai bine pentru a optimiza startup-ul windows-ului este sa intrati in msconfig si sa deselectati absolut tot pana raman doar programele aferente windows-ului (eventual puteti sa va lasati antivirusul bifat in cazul in care sunteti legat la internet). Nu uitati! oricine poate fi tinta unui hacker!

De asemenea nu uitati sa va stergeti periodic (macar o data pe saptamana) registrii nefolositi de windows (Atentie doar cu un program specializat, gen WinASO!) si fisierele temporare! Ajuta foarte mult.

Pamico:
Nu trebuie uitat, tot la acest capitol, nici operatia de defragmentare periodica a hard-ului, operatie care creste simtitor viteza de raspuns la comenzile date !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version
Mobile View