GSM - Telefoane > Diverse

Patronul Acer spune ca tabletele sunt doar o moda

(1/1)

Dementor:
Patronul Acer, Stan Shih, a declarat luni ca, in opinia sa, computerele tableta sunt doar o moda si ca nu vor rezista pe termen lung.

Comentand actuala crestere a vanzarilor la tablete, seful Acer a comentat sutinand ca Apple a avut o idee originala prin crearea tabletelor si a declarat ca producatorii de computere de tip notebook ar trebui sa invete din aceasta mutare, informeaza You are not allowed to view links. Register or Login.


Declaratiile patronului Acer nu par insa a fi argumentate, in conditiile in care compania in sine va produce curand tablete, pentru a face fata competitiei, iar principalul avantaj al tabletelor este ca sunt foarte usoare si mult mai convenabile ca pret decat laptopurile.
In cadrul companiilor, ramane o traditie utilizarea PC-urilor, insa multe firme au inceput sa faca transferul catre laptop-uri, iar tableta ramane un produs de nisa, cel mai des fiind daruit cadou.
Apple a avut in ultimul trimestru finalizat in iulie venituri net record de peste 7 miliarde de dolari, in urma vanzarilor in crestere la iPhone si tableta iPad, care a devenit astfel a doua sursa de venit a companiei: in doar trei luni, Apple a vandut peste 9,3 milioane de tablete. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View