Categorie General > Stiri Internationale

Surpriza MegaUpload - multe conturi sunt ale oficialilor guvernului SUA

(1/1)

Pamico:
Surpriza MegaUpload - multe conturi sunt ale oficialilor guvernului SUA

Kim Dotcom, fondatorul Megaupload, care a fost eliberat recent din inchisoare, a declarat ca multe dintre conturile fostului site de sharing apartin unor oficiali ai Guvernului SUA.

You are not allowed to view links. Register or Login

Website-ul de impartire a fisierelor Megaupload a fost inchis din cauza acuzatiilor de incalcare a drepturilor de copyright. In urma acestui scandal, au aparut contreverse in privinta legalitatii separarii userilor de fisierele incarcate, care pot fi personale sau profesionale, scriu cei de la Business Insider, care citeaza Torrent Freak.

Megaupload a inceput sa analizeze posibilitatea redeschiderii site-ului printr-o eventuala refacere a datelor incarcate de useri, cel putin temporar. Acest lucru a dus la o descoperire foarte interesanta.

"Am gasit un numar foarte mare de conturi Megaupload care apartin oficialilor guvernamentali americani, inclusiv de la Departamentul de Justitie si de la Senatul SUA. Sper ca in curand sa avem aprobarea sa le dam lor si celorlalti useri posibilitatea sa isi acceseze fisierele." a declarat Kim Dotcom.

In aproximativ o saptamana este posbil sa fie furnizate informatii si despre modalitatea prin care aceste fisiere pierdute sa poata fi recuperate.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View