Currently:
  • Sony Xperia sola - magie si divertisment la superlativ 5 1

GSM - Telefoane > Sony Ericsson

Sony Xperia sola - magie si divertisment la superlativ

(1/1)

Pamico:
Sony Xperia sola - magie si divertisment la superlativProducatorul japonez anunta Sony Xperia sola, un nou smarphone cu display Bravia de 3,7 inch cu rezolutie de 854 x 480 pixeli si rezistent la zgarieturi. Aparatul are o greutate de 107 grame, dimensiuni de 116 x 59 x 9,9 mm si este disponibil in trei variante cromatice: negru, alb si rosu.Sony Xperia sola este echipat cu un procesor dual-core STE U8500 cu frecventa de 1 GHz si o memorie RAM de 512 MB. Noul model are un spatiu de stocare de 8 GB, din care sunt disponibili pana la 5 GB, capacitate ce poate fi extinsa cu un card de pana la 32 GB, prin slotul microSD.Noul smartphone are sunet 3D surround si camera cu functie de panoramare 3D.

Smartphone-ul are o camera cu o rezolutie de 5 MP, blit LED, autofocalizare, zoom digital 16x, mod de panoramare 3D si 2D, reducerea a efectului de ochi rosii, detectie a fetei si a zambetului si inregistrare video HD 720p. Terminalul are conectivitate Wi-Fi, 3G, Bluetooth stereo (A2DP), NFC, DLNA, aGPS si microUSD 2.0.Sony Xperia sola are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, update-ul Ice Cream Sandwich urmand sa fie disponibil in al doilea trimestru al acestui an. Telefonul vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum:
- Facebook,
- Google Mail,
- Twitter,
- Google Maps,
- Street view,
- Latitude,
- Google Talk,
- YouTube,
- Google Voice Search,
- Xperia Timescape
si altele.

Smartphone-ul are o baterie cu capacitatea de 1320 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 6 ore de convorbire (3G: 5h), de aproape 20 de zile (470h) in stand-by (3G: 475h), de pana la 40 de ore de redare muzica si de pana la 6 ore de redare video.Sony Xperia sola dispune de o serie de facilitati audio precum:
- xLOUD,
- 3D surround,
- clear bass,
- clear stereo,
- radio FM cu RDS,
- jack audio de 3,5 mm
Noul model va fi disponibil in al doilea trimestru al acestui an.

Mai multe amanunte pe site-ul You are not allowed to view links. Register or Login.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View