Currently:
  • Hiperrealismul - Paul Cadden 5 1

Life & Style > Arta si Personalitati

Hiperrealismul - Paul Cadden

(1/1)

Pamico:
Hiperrealismul - Paul Cadden

Nu, nu sunt fotografii, sunt picturi in creion, incredibil de realiste !

Paul Cadden un barbat in varsta de 47 de ani din Scotia, prin natura extraordinara a talentului sau, este capabil de a recrea fotografii in detalii uimitoare, folosind doar un creion.
De la ridurile de pe fata unei femei, fumului de la o tigara sau infiltratiilor de apa, desenele lui Cadden arata incredibil de realist.Hiperrealismul sa nascut din ideea de fotorealism, care sunt picturi bazate pe fotografii, dar create intr-un mediu non-fotografic.

Tinand cont ca o lucrare dureaza in medie intre trei si sase saptamani pana este finalizata, Cadden creeaza aproximativ sapte bucati in fiecare an, opere care vin transpuse de obicei in formate A1 sau A0 si se vand in galerii cu suma de 5.000 de lire fiecare.

Un purtator de cuvant al Galeriei Plus One din Londra, spune despre munca lui Cadden: “Cand privesti operele ai impresia ca privesti o fotografie. Totusi cand le privesti de aproape, se vede ca sunt desenate. Detaliile sunt insa incredibile”.

Cadden, care este originar din Glasgow, a fost nominalizat ca Artist of the Year 2011 pentru operele sale.

Urmariti in continuare cateva din operele de senzatie ale acestui artist:You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: Paul Cadden

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View