Currently:
  • Sunteti curiosi sa stiti ce contine Noul iPad3 in interior? - Aruncati o privire 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Sunteti curiosi sa stiti ce contine Noul iPad3 in interior? - Aruncati o privire

(1/1)

Pamico:
Sunteti curiosi sa stiti ce contine Noul iPad3 in interior? - Aruncati o privire

Sunteti curiosi sa aflati ce contine Noul iPad3? Iata ca cei de la iFixit ne-au satisfacut aceasta curiozitate. "Curiosi din fire", cei de la iFixit demonteaza orice device care apare pe piata, ceea ce au facut si cu Noul iPad3. Deci haideti sa vedem despre ce e vorba:Din spusele celor de la iFixit, Noul iPad3 este mai bine lucrat in interior decat versiunile anterioare, piesele mai bine asezate si mai comprimate.

Odata ce panoul frontal este dezlipit, ecranul este usor de dat la o parte.Surpriza din interiorul Noului iPad nu a fost nici pe departe vreo componenta electronica. Ce i-a uimit pe cei de la iFixit a fost marimea acumulatorului. "Is huge!"(este urias), au exclamat acestia la vederea acumulatorului. Este cu pana la 70% mai mare decat la versiunile anterioare.Marimea acumulatorului se explica prin faptul ca prin imbunatatirea performantelor noului ecran, acesta a devenit cel mai mare consumator de energie.
Durata de functionare intre doua descarcari este de 10 ore, sau 9 ore, atunci cand este folosita reteaua de telefonie.Tinand cont de faptul ca cei de la iFixit au caracterizat interiorul ca fiind plin de lipici, la capitolul "reparabilitate", scorul obtinut de Noul iPad3, este de 2 din 10, unde 10 inseamna ca se repara usor.Mai multe poze si explicatii pe site-ul celor de la You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View