La o cafea de vorba > Fenomenul OZN

Cea mai clara fotografie cu un OZN a fost distrusa de autoritatile din Scotia

(1/1)

Pamico:
Cea mai clara fotografie cu un OZN a fost distrusa de autoritatile din Scotia

Un fost anchetator guvernamantal scotian pe tema OZN-urilor, Nick Pope, a declarat ca superiorii sai au distrus o poza în care aparea un OZN în forma de diamant, cu un diametru de aproximativ 25 de metri.

You are not allowed to view links. Register or Login

Nick Pope, un fost anchetator guvernamental scotian, a declarat la postul de radio BBC Radio Scotland ca superiorii sai au distrus cea mai clara dovada ca extraterestrii exista pe care a vazut-o în viata sa.

Este vorba despre o fotografie a unei nave spaaiale metalice, realizata înainte de 1991 în districtul scotian Pertshire. Poza a fost distrusa dupa ce a intrat în posesia Ministerului Apararii, scrie dailyrecord.co.uk.

Pope a coordonat programul guvernamental privind OZN-urile între 1991 si 1994 si sustine ca autenticitate pozei, pe care a tinut-o o buna bucata de vreme în biroul sau, a fost confirmata de mai multi specialisti în domeniu.

"Era o nava spatiala metalica în forma de diamant, cu un diametru de aproximativ 25 de metri. În fundal puteau fi vazute ai multe avioane de vânatoare. Nu mi-am dat seama daca ele escortau OZN-ul sau daca îl urmareau", a declarat Pope.

Ulterior, când Ministerul Apararii a declasificat mai multe documente legate de OZN-uri, poza aceasta si mai multe copii ale ei au fost considerate a fi prea importante pentru a fi facute publice, astfel ca au fost distruse, a declarat Pope.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View