La o cafea de vorba > Paranormal

E-mail-uri de dincolo de moarte

(1/1)

Pamico:
E-mail-uri de dincolo de moarte

Jack Froese a murit in iunie 2011, la doar 32 de ani, din cauza unei insuficente cardiace, lasand in urma o familie si mai multi prieteni indurerati.

You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: BBC

Insa 5 luni mai tarziu, dupa moartea sa, unii dintre cei care ii erau apropiati au inceput sa primeasca niste mesaje ciudate. Familia barbatului din Pennsylvania sustine ca nimeni nu avea parola e-mail-ului sau si nu crede ca cineva i-ar fi spart casuta postala electronica.

Unul dintre cei care au primit mesaje este prietenul sau din copilarie Tim Hart, care spune ca timp de 17 ani au fost nedespartiti, pana cand a murit. "Era mana mea dreapta, cel mai bun prieten pe care il aveam" a povestit el la BBC, citat de Daily Mail.

Iar atunci cand a inceput sa primeasca mesaje de la Jack, Tim a incremenit de umire. "Intr-o seara, in noiembrie, stateam pe canapea si imi verificam e-mail-urile pe telefon. La un moment dat mi-a aparut un mesaj. Expeditor: Jack Froese. M-am albit la fata ca o stafie cand am vazut. Era foarte scurt, insa se referea la ceva pe care doar Jack si cu mine il stiam" a povestit Tim Hart.

Titlul mesajului era "Te supraveghez", iar in e-mail spunea: "M-ai auzit? Sunt la tine acasa. Curata-ti dracu' mansarda aia!"

You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: BBC

Hart afirma ca, cu putin timp inainte ca Jack sa moara, ei doi au avut o discutie in mansarda, iar prietenul sau l-a tot tachinat atunci, spunandu-i ca este dezordine si praf acolo. "Numai eu si cu el ne aflam acolo. Asta e.", a mai adaugat Hart.

De asemenea, varul lui Jack, Jimmy McGraw, a primit si el un e-mail postmortem, care se referea la glezna sa ranita - incident petrecut dupa moartea lui Jack: "Hei Jim, ce faci? Stiam ca o sa-ti luxezi glezna, eu am incercat sa te avertizez. Sa fii mai atent."

McGraw spune ca si-a luxat glezna cu o saptamana inainte sa primeasca acest e-mail, in seara de 21 noiembrie. "As vrea sa cred ca Jack l-a trimis, chiar daca el nu mai e printre noi, pentru ca eu cred ca incearca sa intre in legatura cu mine. El incearca sa-mi spuna ca trebuie sa trec peste asta si sa ma simt mai bine", a declarat McGraw. In acelasi e-mail, "Jack" ii spunea ca aincercat sa ia legatura cu un alt prieten, dar nu a putut pentru ca adresa electronica respectiva nu functiona.

Cine se afla in spatele acestor e-mail-uri misterioase ...ramane un mister, insa cert este ca familia si prietenii lui Jack accepta aceste mesaje ca pe "niste daruri". "Daca cineva face niste glume, nu-mi pasa, pentru ca este treaba mea cum vreau sa le interpretez." a spus Tim Hart. De altfel, el a si raspuns la aceste e-mailuri, dar nu a primit inapoi niciun mesaj. Prietenii lui jack spun ca nu au de gand sa investigheze sursa acestor e-mailuri, deoarece prefera sa le considere o binecuvantare din partea lui Jack, decat ca pe niste glume proaste.

"Eu cred ca aceste mesaje sunt fantastice, sunt extraordinare. Pe unii i-a suparat, pe altii i-a facut fericiti, insa pentru mine conteaza ca lumea continua sa vorbeasca despre el." - a spus si mama lui Jack.

In prezent exista niste companii care promit clientilor ca vor trimite e-mail-uri familiei si prietenilor lor, in caz ca acestia vor deceda - ceea ce ar putea explica ciudatenia acestor incidente. Cu toate acestea, caracterul strict personal al cazului lui Jimmy McGraw nu se incadreaza in aceasta posibila explicatie.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View