Categorie General > Stiri Internationale

Pirate Bay vrea sa isi mute serverele in spatiu

(1/1)

Pamico:
Pirate Bay vrea sa isi mute serverele in spatiu

Reprezentantii celui mai mare site de filesharing din lume, thepiratebay.se, au hotarat sa-si duca serverele acolo unde putini au ajuns pana acum: in spatiu. Prin aceasta hotarare, acestia spera sa scape de numeroasele probleme cu legea ce au aparut de-a lungul timpului din cauza profilului siteului.

You are not allowed to view links. Register or Login

Cel mai cunoscut site de piraterie din lume The Pirate Bay navigheaza pe ape mai putin tulburi. Dupa ce in ultimii ani au fost implicati in numeroase scandaluri legate de piraterie de muzica, filme sau jocuri PC, reprezentatii siteului suedez au decis ca singura solutie de a scapa de controlul autoritatilor este sa-si mute serverele in spatiu!

“Odata cu dezvoltarea unor drone controlate prin GPS, echipate cu statii ample de radio si niste computere mici de tip Raspberry Pi, vom experimenta trimiterea primelor noastre mici drone ce vor pluti la cativa kilometri in aer. Prin acest mod, va trebui ca serverele noastre sa fie bombardate de avioane ca sa fie inchise. Iar acesta ar putea fi un semn adevarat de razboi. Nu ne mai putem limita la mentinerea serverelor pe pamant. Aceste Statii “Low Orbit Server” (Loss) sunt doar prima incercare. Cu transmitatoare radio moderne, putem asigura viteze de 100 Mbps per nod, pana la 50 km altitudine” a scris pe You are not allowed to view links. Register or Login site-ului un administrator.

Industria jocurilor pot spune ca au avut, cel putin, o victorie simbolica la inceputul acestui an, cand un proces intentat in 2008 a dus la condamnarea in instanta a trei dintre fondatorii The Pirate Bay. Curtea Suprema din Suedia i-a gasit vinovatii de distribuirea unor materiale protejate prin lege. Unele dintre numele sonore din acest proces au fost si reprezentanti ai jocurilorilor Diablo II, Call of Duty 2, Warcraft si F.E.A.R.

Toti cei 3 au primit cate un an de inchisoare si o cautiune de 3.62 milioane de dolari. Cu toate acestea ei inca traiesc liberi, in afara granitelor.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View