Software > Stiri IT Software

Inca una? SO.CL - Reteaua de socializare de la Microsoft

(1/1)

Pamico:
Inca una? SO.CL-  Reteaua de socializare de la Microsoft

You are not allowed to view links. Register or Login

Daca tot a avut succes Facebook ca retea de socializare, dupa care Google a incercat marea cu degetul cu un anumit grad de popularitate, acum a venit randul celor de la Microsoft sa ne invite la prietenii virtuale, prin You are not allowed to view links. Register or Login.

Momentan pe baza de invitatie, noul website extrem de ghidus intitulat, se pare ca este cea mai buna cale pentru a-i stimula pe acei internauti care inca nu au aderat la nici o alta retea, sau care pur si simplu isi mai doresc un cont pe langa multitudinea de conturi pe care suntem nevoiti oricum sa ni le facem online astazi. Gandita in principiu ca o combinatie de functii si elemente din Twitter, Facebook, Pinterest si nu numai, noua experienta online este infatisata de catre Microsoft sub motto-ul “A new research experience for students”.

In alta ordine de idei, pentru a incepe “calatoria in lumea prietenilor virtuali” prin intermediul So.cl, e suficient sa accesati pagina You are not allowed to view links. Register or Login, sa va autentificati cu contul de Facebook sau Windows Live si sa asteptati o invitatie.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View