Life & Style > LifeStyle

Cavo Tagoo Hotel Mykonos - Paradisul agatat pe stanca

(1/1)

Pamico:
Cavo Tagoo Hotel Mykonos - Paradisul agatat pe stanca

Distins cu premiul pentru Arhitectura Aplicata în regiunea Marii Egee, Cavo Tagoo este construit din aceeasi piatra dura care domina peisajul insulei Mykonos. În unele încaperi, piatra este pastrata si ca element decorativ, dar în cele mai multe cazuri, peretii sunt albi, în stilul clasic al arhitecturii mediteraneene. Elemente colorate de decor creeaza contraste interesante, iar apa albastra si translucida a marii înconjoara cladirile.

You are not allowed to view links. Register or Login

Complexul include trei alternative pentru gazduirea oaspetilor: apartamente, camere clasice si vile, toate situate pe malul marii, în partea de est a insulei. Toate camerele au ferestre de dimensiuni foarte ample, iar majoritatea includ si piscine proprii. În plus, hotelul ofera si o piscina de tip “infinity pool”, cu marginea difuz conturata si orientata spre mare, care pare sa devina una cu apa din bazin.

You are not allowed to view links. Register or Login

Cavo Tagoo este cunoscut si pentru SPA-ul complet si pentru serviciul concierge, care este la dispozitia vizitatorilor 24/7 si poate raspunde aproape oricarei solicitari, de la închirierea unui yacht si pâna la rezervarea de bilete pentru evenimentele locale.

Preturile pornesc de la 274 de euro pe noapte pentru o camera simpla si de la 765 de euro pe noapte pentru o vila cu piscina proprie si un dormitor. Detalii si rezervari pe You are not allowed to view links. Register or Login.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View