La o cafea de vorba > Stiri din lumea muzicii

Illegal - Shaka Muv feat. DJ M.E.G: un videoclip exotic si nebun

(1/1)

Pamico:
Illegal - Shaka Muv feat. DJ M.E.G: un videoclip exotic si nebunHaHaHa Production iti prezinta piesa care se va auzi in toate cluburile vara asta, se lauda producatorii. Se numeste "Illegal" si este un amestec original de rap, R&B si electro, semnat de seducatoarea Shaka Muv.

"Am vrut sa aducem pe piata o noua piesa care sa poarte semnatura distincta Shaka Muv. Este un proiect plin de exotism si energie, o nebunie cu mult dans si fantezie. Sunt convins ca fanii vor aprecia acest single si cred ca in curand Shaka Muv va deveni o referinta a muzicii dance", a declarat Randi, producatorul proiectului.

You are not allowed to view links. Register or Login

"Illegal" este cel de-al doilea single al proiectului Shaka Muv, dupa "Save, Save". Daca atunci Shaka era o regina de trib care se indragostea de un occidental ratacit, acum ea devine motiv de veneratie.

Muzica a fost realizata de Randi, care a lucrat impreuna cu DJ M.E.G, colaborator al lui Timati si unul dintre producatorii hitului "Welcome to St. Tropez". Cat despre videoclip, acesta a fost regizat de Iulian Moga.

"Illegal" este un single HaHaHa Production, produs in colaborare cu Famous Production si Black Star Inc.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View