Life & Style > LifeStyle

El Diablo - barbeque la gura vulcanului

(1/1)

Pamico:
El Diablo - barbeque la gura vulcanului

Un vulcan nu pare sa fie cea mai obisnuita alegere pentru a gati mancarea, dar restaurantul El Diablo de pe insula Lanzarote, pe coastele Spaniei, are aceasta oferta pentru clientii sai.



Sa ridici un restaurant pe un vulcan e curata nebunie. Dar arhitectul Cezar Manrique a sfidat normalul si a ridicat, in 1970, El Dibalo pe un vulcan, care ofera cladura necesara pentru pregatirea mancarurilor in bucataria restaurantului.



Situat in Parcul National Timanfaya de pe insula Lanzarote, restaurantul atrage mii de turisti tocmai pentru felul neobisnuit de a gati mancarea. Pe un gratar imens, constuit pe roci vulcanice, se rumenesc zilnic carnuri si peste. Din fericire, nu e vorba de un vulcan activ, asa ca nu exista riscul sa apara rauri de lava fierbinte pe langa clienti. Totusi, caldura emanata de rocile fierbinti care atinge temperatura de 450-500 de grade Celsius, este suficienta pentru a gati mancarea.



Cu 50 de euro, turistii primesc transport gratuit de la hotelul lor pana la El Diablo, o masa cu trei feluri de mancare si un tur in imprejurimile restaurantului.



You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View