La o cafea de vorba > Stiri din lumea muzicii

Anna Lesko feat. Gilberto lanseaza un nou videoclip - "Go Crazy"

(1/1)

Pamico:
Anna Lesko feat. Gilberto lanseaza un nou videoclip - "Go Crazy"

Rosu intens ca si ardeii tailandezi si turcoaz ca valurile marii in bataia soarelui - acestea sunt culorile care definesc noul clip al Annei Lesko pentru "Go Crazy". Piesa este compusa de Adrian Cristescu si LLP si produsa de Cat Music.Anna si regizorul Alex Ceausu au filmat 3 zile la Bangkok si alte cinci in insulele tailandeze, culminand cu cateva cadre incredibile trase chiar in Phi Phi Island, locul unde cu ceva ani in urma filma si DiCaprio, Plaja. Versurile piesei s-au potrivit perfect aventurii tailandeze, Anna si echipa ei filmand practic in necunoscut, alegand locatiile in functie de locul unde ajungeau si traind intamplari mai putin placute (Anna a fost muscata de o maimuta, vaccinata, iar filmarea cu tigrii a fost compromisa de ingrijitorii speriati ca senzualitatea Annei ar putea trezi instinctele criminale ale felinelor).

Anna Lesko si-a gasit cadrul ideal care sa-i puna in valoare calitatile fizice si artistice iar explozia de culoare de pe ecrane da un plus de valoare piesei ce va rasuna toata vara de la Miami la Bangkok.
Cadrele cu Gilberto au fost trase intr-un club din Bucuresti si alaturi de el apar si cateva dansatoare cu alura tailandeza. "Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A fost ceva ce traiesti o data in viata si sunt sigura ca acest lucru se va vedea in produsul final. A meritat cu varf si indesat sa "go crazy" in Tailanda" declara Anna Lesko , ce apare in clip la fel ca fata imparatului din poveste, nici dezbracata nici imbracata, fierbinte si senzuala pe plaje albe umbrite de palmieri.
Rosu, turcoaz si o invitatie intr-o lume pe care cu greu ti-o mai poti scoate din cap. Go crazy!

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Mai multe gasiti pe site-ul personal al You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View