Software > Antivirus si Securitate

O hackerita in varsta de 10 ani a descoperit o vulnerabilitate de tipul zero-day

(1/1)

Dementor:
O hackerita in varsta de 10 ani, care isi spune CyFi a dezvaluit in cadrul conferintei de hacking DefCon 19 o vulnerabilitate de tipul zero-day, prezenta in jocurile din dispozitivele iOS si Android.

Cercetatorii independenti au confirmat descoperirea drept o noua clasa de vulnerabilitati, informeaza You are not allowed to view links. Register or Login.


CyFi a detectat pentru prima data vulnerabilitatea in ianuarie 2011. Fata a declarat ca incepuse "sa se plictiseasca" de ritmul lent al jocurilor de tipul ferma, astfel ca si-a propus sa il accelereze.

"Era greu sa faci progrese in joc, pentru ca plantele aveau nevoie de prea mult timp pentru a creste. Prin urmare, mi-am zis "De ce sa nu modific timpul," a explicat hackerita pentru Cnet.


Majoritatea jocurilor in care a descoperit vulnerabilitatea integreaza factori dependenti de timp. De exemplu, porumbul ae putea avea nevoie de 10 ore reale pentru a se maturiza in joc. Modificarea manuala a ceasului tabletei sau smartphone-ului impune un progres fortat asupra jocului, deschizand astfel "gaura".

CyFi nu a dezvaluit inca jocurile afectate, preferand sa le dea dezvoltatorilor sansa de a remedia vulnerabilitatea.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View