Life & Style > LifeStyle

Tulisa Contostavlos - Sex-tape-ul care a innebunit planeta

(1/1)

Pamico:
Tulisa Contostavlos - Sex-tape-ul care a innebunit planeta

Unul dintre cele mai cautate cuvinte de pe internet, saptamana aceasta, a fost Tulisa. Zeci de milioane de oameni au vrut sa afle daca zvonul aparitiei sale intr-un "sex tape" va fi confirmat.Este vorba despre Tulisa Contostavlos, actrita si compozitoare celebra in Marea Britanie. Se pare ca fostul ei iubit, MC Justin ‘Ultra’ Edwards, ar fi filmat-o in timpul unui act sexual, iar acum inregistrarea ar fi ajuns pe internet.

The Independent scrie despre acest noul scandal, venit pe fondul multor aparitii de acest gen, aparute in ultimii ani - cum ar fi caseta cu Paris Hilton, Pamela Anderson sau imagini furate din telefon ca in cazul Scarlett Johansson ori Ashley Greene.

Fenomenul capata amploare, iar legile nu sunt foarte dure pentru a descuraja acest tip de pornografie sau intruziune in viata privata. Practic, o vedeta care apare in ipostaze indecente pe internet, fara voia ei, poate da in judecata publicatiile care au gazduit scenele, poate obtine scoaterea acelor clipuri sau fotografii de pe unul, doua, 10, 100 de site-uri, dar pe internet ele oricum raman. In plus, imaginea patata nu mai poate fi refacuta atat de usor.

Sex-tape-ul poate fi vizionat You are not allowed to view links. Register or Login sau You are not allowed to view links. Register or Login

sursa: protv.ro

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View