ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Se vor lansa cei mai revolutionari ochelari 3D  (Read 1272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Se vor lansa cei mai revolutionari ochelari 3D
« on: August 10, 2011, 12:43:26 PM »
Se vor lansa cei mai revolutionari ochelari 3D !Marile companii producatoare de electronice si-au anuntat recent, la o întâlnire în Osaka colaborarea pentru crearea unor ochelari 3D revolutionari. E vorba de un model cu radio- frecventa.

Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Sony Corporation si X6D Limited (XPAND 3D) au anuntat ca intentioneaza sa colaboreze la dezvoltarea unui nou standard tehnologic în domeniul ochelarilor activi 3D, sub umbrela unui acord denumit Full HD 3D Glasses Initiative.
Conform acestui acord, cele patru companii intentioneaza sa lucreze împreuna la dezvoltarea si licentierea tehnologiei pentru ochelarii 3D cu conexiune RF (radio-frequency), inclusiv a protocoalelor RF ce stau la baza comunicarii între ochelari si ecranele 3D compatibile, precum televizoarele, monitoarele de computere, proiectoarele sau sistemele cinema 3D ce functioneaza acum cu ochelari activi XPAND.

Licenta pentru tehnologiile standardizate generate în cadrul nou anuntatei Initiative Full HD 3D Glasses va fi lansata în septembrie 2011, moment la care va începe si dezvoltarea unor noi modele de ochelari 3D construiti pe baza acestor standarde. Ochelarii universali produsi pe baza noilor protocoale IR / RF vor fi comercializati pe piata începând cu 2012 si se intentioneaza sa fie compatibili si cu televizoarele 3D pe sistem activ comercializate în 2011.

You are not allowed to view links. Register or Login

« Last Edit: August 14, 2011, 09:40:20 AM by Dementor »


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele