Hardware > Stiri IT Hardware

Se vor lansa cei mai revolutionari ochelari 3D

(1/1)

Pamico:
Se vor lansa cei mai revolutionari ochelari 3D !Marile companii producatoare de electronice si-au anuntat recent, la o întâlnire în Osaka colaborarea pentru crearea unor ochelari 3D revolutionari. E vorba de un model cu radio- frecventa.

Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Sony Corporation si X6D Limited (XPAND 3D) au anuntat ca intentioneaza sa colaboreze la dezvoltarea unui nou standard tehnologic în domeniul ochelarilor activi 3D, sub umbrela unui acord denumit Full HD 3D Glasses Initiative.
Conform acestui acord, cele patru companii intentioneaza sa lucreze împreuna la dezvoltarea si licentierea tehnologiei pentru ochelarii 3D cu conexiune RF (radio-frequency), inclusiv a protocoalelor RF ce stau la baza comunicarii între ochelari si ecranele 3D compatibile, precum televizoarele, monitoarele de computere, proiectoarele sau sistemele cinema 3D ce functioneaza acum cu ochelari activi XPAND.

Licenta pentru tehnologiile standardizate generate în cadrul nou anuntatei Initiative Full HD 3D Glasses va fi lansata în septembrie 2011, moment la care va începe si dezvoltarea unor noi modele de ochelari 3D construiti pe baza acestor standarde. Ochelarii universali produsi pe baza noilor protocoale IR / RF vor fi comercializati pe piata începând cu 2012 si se intentioneaza sa fie compatibili si cu televizoarele 3D pe sistem activ comercializate în 2011.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View