Categorie General > Stiri Internationale

Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

(1/1)

Pamico:
Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.

Potrivit You are not allowed to view links. Register or Login, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntate de ministrul rus al apararii, Anatoli Serdyukov.

Dispozitivele au fost testate pentru controlul multimilor, iar cand au fost indreptate spre o anumita persoana, temperatura corporala a acesteia a crescut brusc, ca si cand ar fi fost “pusa intr-un cuptor cu microunde”. Cu toate acestea, cercetatorii mai au multe de invatat despre arma.

Studiile au inceput inca din anii 1950, cand s-a declansat o competitei intre Rusia si Statele Unite.
In prezent se stie ca undele electromagnetice afecteaza creierul, starile psihice si pot transmite comenzi sau sugestii direct in mintea unei persoane.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View