Foto > Stiri & Articole

Samsung WB150F - Review

(1/1)

Pamico:
Samsung WB150F - Review

Conexiunea la Internet, zoom-ul generos si numarul mare de moduri de fotografiere, fac din aceasta camera foto compacta, o jucarie inteligenta pe care nu-ti mai vine sa o lasi din mana.Construita sa faca fata vremurilor agitate in care traim, Samsung WB150F este o camera frumusica si energica, ce permite uracarea pozelor si filmelor direct pe Internet, prin functia Wi-Fi, fara ca ele sa fie intai descarcate pe computer.

Lansata anul acesta la marele targ de tehnologie CES de la Las Vegas, WB150F intregeste gama de camere foto compacte de la Samsung. Are zoom optic de 18x si control manual, dar si mod auto inteligent, ceea ce o face o compacta-superzoom deosebit de adaptabila.Aspect si butoane

Prima impresie este aceea de camera bine construita, asta si pentru ca in cea mai mare parte este metalica. Senzatia de soliditate este intarita de butoanele bine plasate si precise. Desi pare relativ mare pentru o compacta, dimensiunile sale nu fac decat sa asigure o manevrare confortabila.Reglajele sunt pozitionate intuitiv. In partea de sus este declansatorul, inconjurat de inelul de zoom, iar in margine este rotita de selectare a modurilor. Pe spatele camerei avem un buton cu patru directii, care, totusi, nu ajuta foarte mult in modurile manuale, dar si butoane dedicate pentru inregistrare video si playback.

Ecranul este un AMOLED de 3 inch cu o rezolutie destul de mica (640x480), dar care nu deranjeaza in folosirea curenta. Luminozitatea foarte mare si unghiul de vizualizare larg aduc si ele un plus ecranului.Camera cu zoom generos

Gama de distante focale merge de la 24 mm pana a 432 mm, rezultand un zoom de 18x care ar trebui sa fie suficient in orice situatie, de la fotografii de grup, la cadre wildlife. Camera are stabilizare foarte buna atunci cand filmezi la zoom mare.

Calitatea imaginii este cea obisnuita pentru o camera superzoom moderna, expunerea este buna, iar culorile naturale. In plus de asta, focalizarea este foarte rapida pentru un aparat din clasa sa. Totusi, obiectivul cu f 3,2-5,8 face ca efectul de DOF (Depth Of Field – separarea subiectului prin “incetosarea” fundalului) sa fie mai greu de obtinut.

Pentru fotografii de zi cu zi, WB150F este o camera mai mult decat potrivita.

Fotografiile tale ajung rapid pe Internet

Adevaratul as din maneca este conectivitatea wireless. Cea mai la indemana aplicatie a acestei tehnologii este faptul ca poti incarca pozele si filmele din camera direct pe Facebook, Picasa sau YouTube ori ti le poti trimite prin email. WB150F permite incarcarea pozelor si in Cloud, o idee interesanta care scapa utilizatorul de grija memoriei limitate de pe card. In plus, din doua miscari, imaginile de pe camera pot fi salvate si pe laptop, cu functia Copiere automata de rezerva.

You are not allowed to view links. Register or Login

O alta idee interesanta este sincronizarea compactei cu smartphone-ul Android. Astfel, imaginile de pe camera pot aparea direct pe telefon. Practic, poti folosi smartphone-ul sau tableta pentru a controla aparatul foto.

Dar WB150F interactioneaza si cu televizorul, prin functia TV Link. In felul acesta, le poti arata prietenilor imaginile din vacanta direct de pe camera foto, pe ecranul televizorului, fara sa te complici cu cabluri.

Toate acestea se fac incredibil de simplu.

You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View