Software > Stiri IT Software

Microsoft WorldWide Telescope

(1/1)

Pamico:
Microsoft WorldWide Telescope

World Wide Telescope este o alternativa mai eleganta a celor de la Microsoft, pentru Google Sky si care aduce explorarea spatiului pe pamant."WorldWide Telescope este un instrument puternic, creat pentru stiinta si educatie, care da tuturor posibilitatea de a explora universul", a declarat Bill Gates.
"WorldWide Telescope deschide usa unor noi moduri de a vedea si experimenta minunile de spatiu. Speranta noastra este ca ii va inspira pe tineri sa exploreze astronomia, si de a ajuta cercetatorii in cautarea lor de a intelege mai bine universul", a adaugat  acesta.Aplicatia in sine, este un amestec de soft si servicii Web 2.0, create cu ajutorul Microsoft Visual Experience Engine, un motor care va permite sa faceti zoom pe obiectele vizualizate si prezinta o panorama a cerului fara a lipi imaginile.
WorldWide Telescope pune la dispozitie terabytes de imagini de inalta rezolutie ale corpurilor ceresti si le afiseaza in pozi?ia lor reala pe cer."WorldWide Telescope aduce la viata un vis al celor de la Microsoft Research la care s-a lucrat ani de zile, si suntem mandri sa putem oferi acest lucru ca pe un serviciu gratuit pentru oricine vrea sa exploreze universul", ne spune Curtis Wong, manager al Microsoft’s Next Media Research Group.

"Unde este pozitionat pe cer Saturn in relatie cu Luna? Are Calea Lactee intr-adevar o masiva gaura neagra in centru? Cu ajutorul WorldWide Telescope, avand universul in varful degetelor, puteti descoperi singuri de acum raspunsul la aceste intrebari.", mai spune acelasi Curtis Wong.

Microsoft WorldWide Telescope poate fi accesat din browser You are not allowed to view links. Register or Login, sau se poate instala ca un soft stand-alone.

Cu toate ca se misca suficient de cursiv si in browser e preferabil sa instalati totusi aplicatia pentru a beneficia de toate resursele calculatorului.

Aplicatia o puteti gasi You are not allowed to view links. Register or Login.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View