GSM - Telefoane > Nokia

Vesti proaste pentru Nokia: Telefonul Lumia 900 are o eroare de programare

(1/1)

Pamico:
Vesti proaste pentru Nokia: Softul telefonului Lumia 900, are o eroare de programare

Vesti proaste pentru Nokia: Softul telefonului Lumia 900, cu care spera sa revina pe piata smartphone-urilor, are o eroare de programare. Actiunile companiei scad cu 12%.Nokia a anuntat ca noul model de top Lumia 900, o piesa de baza a strategiei de revenire pe segmentul smartphone, are o problema de programare a software-ului, care poate cauza intreruperea conexiunii la internet, o noua lovitura pentru grupul finlandez si pentru sistemul Windows Phone al Microsoft.

In urma informatiilor, actiunile Nokia au scazut cu pana la 12%, 3,37 euro pe unitate. Compania are o valoare de piata de aproximativ 12,4 miliarde de euro.

Eroarea va fi remediata la inceputul saptamanii viitoare, a anuntat Nokia.

Nokia a pierdut pozitia dominanta pe piata smartphone-urilor in fata Apple, Google si suitei de companii care produc telefoane cu sistem de operare Android, in frunte cu Samsung.
 
Defectul Lumia 900 ameninta sa puna piedica efortului Nokia si Microsoft de a intra in forta pe piata smartphone-urilor si tabletelor PC, dupa ce au intarziat timp de patru ani sa ia parte la explozia de care se bucura aceste gadget-uri.
 
"Parca si-au oprit motorul cand toata lumea era cu ochii pe ei, asteptand sa intre in cursa", comenteaza un analist Gartner.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View