Lumea Animalelor > Discutii & Articole

Hamsterul care a fost re-botezat "Iisus" - a INVIAT dupa ce a fost ingropat

(1/1)

Pamico:
Hamsterul care a fost re-botezat "Iisus" - a INVIAT dupa ce a fost ingropat

Surprindere, dar si bucurie intr-o familie din Anglia, dupa ce oamenii au descoperit ca hamsterul lor s-a intors pur si simplu din morti, la o zi dupa ce fusese ingropat in gradina din spatele casei, relateaza You are not allowed to view links. Register or Login.


Foto: Vagner Vidal/NS News Agency Ltd

In varsta de 4 ani, animalutul se numea pana acum Rihno, insa familia Eyley a decis sa-l boteze "Iisus", in urma intamplarii.

Dave Eyely, capul familiei, a avut ingrata misiune de a-l pune intr-o cutie si a-l ingropa, dupa ce l-a gasit rece si lipsit de viata in cusca lui. Insa hamsterul a reusit sa iasa din cutie si sa revina la suprafata, desi mormantul avea o adancime considerabila - 60 de centimetri.

La mai putin de 24 de ore distanta, un vecin l-a observat in gradina si a dat de veste familiei Eyely, care initial n-a vrut sa creada ca asa ceva este posibil.

"Avea rigor mortis cand l-am ingropat, iar acum alearga ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu pare afectat de faptul ca a fost mort si ingropat", a declarat Dave Eyely.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View