Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Superhuman Vision - Lentilele de contact care te ajuta sa vezi ca Terminator

(1/1)

Pamico:
Superhuman Vision - Lentilele de contact care te ajuta sa vezi ca Terminator

In timp ce lumea e fascinata de ochelarii pentru realitate augmentata dezvoltati de Google, Pentagonul este concentrat pe dezvoltarea acestor lentile de contact, care se numesc iOptik.Recent, Pentagonul a facut o comanda de asemenea lentile iOptik celor de la Innovega, compania care le produce. Pentagonul va folosi tehnologia celor de la Innovega ca s? dezvolte ecrane de afisare, asemanatoare cu cele ale personajul lui Arnold Schwarzenegger folosite in filmul Terminator.

Noua tehnologie va fi folosita de armata americana. Cu aceste lentile de contact speciale, soldatii vor putea vedea clar atat obiectele apropiate, cat si cele aflate la mare distanta. In plus fata de lentilele de contact, compania dezvolta, de asemenea si un model de ochelari speciali care proiecteaza imagini pe aceste lentile, ochelari care au si fost prezentati la CES 2012.
Cu ajutorul acestor ochelari si a lentilelor de contact, soldatii vor putea proiecta continut de pe dispozitivele lor mobile, in timp ce inca se mai uita la peisajul din jurul lor. Dpa cum evolueaza lucrurile, se pare ca tehnologia va fi disponibila pentru public in 2014.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View